• Register

AMD–5500 SmartProbe Ultrasound

Rate this item
(0 votes)

5500 laptopTo AMD–5500 SmartProbe Ultrasound είναι  Φορητό Σύστημα Υπερήχων βασισμένο σε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές (Desktop & Laptops) το οποίο προσφέρει απόδοση όμοια με αυτή των μεγάλων σταθερών συστημάτων χάρη στον Μοναδικό Επεξεργαστή Fusion, ο οποίος αποτελεί παγκόσμια πατέντα, με πλήθος χαρακτηριστικών σε Προσιτή Τιμή και υποστηρίζει όλες τις Καρδιολογικές, Μαιευτικές, Κοιλιακές, Γυναικολογικές και λοιπές εφαρμογές, παρέχοντας τις ακόλουθες καταστάσεις λειτουργίας:

 • B-Mode
 • M-Mode
 • Color Doppler
 • Power Doppler
 • Directional Power Doppler
 • Pulse Wave Doppler
 • Στερεοσκοπία 3D & 4D


Το Ισχυρό Λογισμικό του υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος λειτουργιών συμπεριλαμβανομένων:

 • Ενίσχυση Σήματος
 • TGC
 • Φωτεινότητα
 • Αντίθεση
 • Παλέτα Χρωμάτων
 • Πάγωμα Καρέ
 • Κύλιση Καρέ
 • Λήψη cine loop
 • Μετάδοση Ιατρικών Εικόνων κατά DICOM
 • Τρισδιάστατη απεικόνιση Εμβρύου


Περιέχει λογισμικό πακέτο υπολογισμών OB και πλήθος άλλων χαρακτηριστικών.
To AMD–5500 αποθηκεύει εικόνες σύμφωνα με τους γνωστούς μορφότυπους αλλά και κατά DICOM. Το χαρακτηριστικό cine loops χρησιμεύει στην επισκόπηση της Δυναμικής Δραστηριότητας των υγρών. Διαθέτει εύκολο γραφικό περιβάλλον και δύναται να χρησιμοποιήσει όλο το εύρος των τηλεπικοινωνιακών μέσων και επιλογών δικτύωσης.
Μέσω του λογισμικού SmartProbe Ultrasound Receive Software δύναται η λήψη και η επισκόπηση εικόνων με σκοπό την συμπλήρωση διαγνωστικών αναφορών ετεροχρονισμένα π.χ. από την άνεση του σπιτιού. Το AMD–5500 αποτελεί αναντικατάστατο κομμάτι του Φορητού Σταθμού Τηλεϊατρικής της AMD και έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά προγράμματα εγκυμοσύνης.

Το AMD-5500 προσφέρει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε και δεν ξεπερνά τον προϋπολογισμό σας! Η AMD έχει δημιουργήσει σημείο αναφοράς στα συστήματα υπερήχων φορητού υπολογιστή, συνδυάζοντας τις καινοτομίες της μοναδικής παγκόσμιας πατέντας του chipset υπερήχων της Fusion και του Apple MacBookPro, για απεικόνιση, με μεγάλη ακρίβεια και ταχύτητα σε προσιτή τιμή.

Το Λογισμικό υπέρηχων του AMD-5500 εκτελείται στα Λειτουργικά συστήματα Windows XP & Mac OS Leopard, διαθέτει ανοικτή αρχιτεκτονική για να λειτουργεί με ευκολία με διάφορα πακέτα αναφορών και EMR καθώς και όλα τα χαρακτηριστικά εύκολης συνδεσιμότητας των Η/Υ (PC).Οι ενσωματωμένες θύρες CD/DVD και USB επιτρέπουν την εύκολη αποθήκευση, επεξεργασία και αποστολή των Ιατρικών Δεδομένων των ασθενών. Οι δυνατότητες ασύρματων χειριστηρίων (πληκτρολόγια) και ασύρματου δικτύου παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και τη λειτουργία του.

Ένα Σύστημα σε ένα Chip

Η επαναστατική τεχνολογία του βασίζεται στην μικροηλεκτρονική. Κυριολεκτώντας, το AMD-5500 είναι ένα σύστημα υπερήχου σε ένα προσαρμοσμένης σχεδίασης τσιπ πυριτίου. Το προσαρμοσμένης σχεδίασης ειδικά για υπέρηχους Chip οδηγεί σε απίστευτη αποδοτικότητα, σε ευελιξία και δίνει την δυνατότητα για υψηλής ταχύτητας υπολογισμούς, με μικρή κατανάλωση ισχύος- ρεύματος καθώς και υπερεκλεπτυσμένη επεξεργασία εικόνας με χρήση του λογισμικού που λειτουργεί ως μία τυπική εφαρμογή Windows.

Επεκτείνοντας τον υπολογιστή σας

Επειδή το AMD-5500 λειτουργεί μέσω ενός υπολογιστή με λειτουργικό Windows XP ή Mac OS Leopard, η επένδυσή σας είναι ασφαλής από απαρχαίωση και είναι εύκολη η εκμετάλλευση των τελευταίων εξελίξεων στην επεξεργασία, τις επικοινωνίες, την αποθήκευση δεδομένων και τις τεχνολογίες απεικόνισης.Ο φορητός υπολογιστής που συνοδεύει κάθε AMD-5500 δίνει τις εξής δυνατότητες:
· Συνδεσιμότητα δικτύου Ethernet/Modem/Wireless/3G
· Δυνατότητα Αποθήκευσης >145GB
· Αρχειοθέτηση Μέσω Ενσωματωμένων CD/DVD
· Παράταση της Ισχύος λειτουργίας (Μπαταρίας)
· Δυνατότητα υποστήριξης λειτουργίας μονής/διπλής οθόνης-monitor
· Eκτύπωση σε οποιοδήποτε εκτυπωτή συμβατό με Windows ή Mac OS.

Εξέχουσα Κλινική Χρήση. Σημαντική Απόδοση

Το χαμηλού κόστους, ελαφρύ AMD 5500, , με τη μεγάλη του ευελιξία και τις δυνατότητες φορητότητας του, προσφέρει στους Κλινικούς Ιατρούς, ουσιαστική διευκόλυνση στη λήψη διαγνωστικών αποφάσεων οπουδήποτε. Ένα Σύστημα Υπερήχων με υψηλό βαθμό προσαρμογής στις προτιμήσεις και τις επιλεγόμενες εφαρμογές του κάθε χρήστη.

· Απόλυτη φορητότητα και πρόσβαση στον ασθενή
· Μεγάλη γκάμα ειδικών εφαρμογών μετατροπής μορφότυπου AMD
· Τηλεϊατρική
· Συμβατό με σύστημα PACS
· Συμβατό με DICOM 3,0

 

Ελάχιστες Προδιαγραφές Η/Υ:


SmartProbe Connection: IEEE Standard 1394 - 6 pin (Firewire); In the Gateway, custom connection through the media bay.
Processor:Pentium III
Hard Drive: 10 GΒ
Recommended Peripheral: Rewritable CD ROM Processor Speed: 700 MgHz+
Random Access Memory: 192 MB RAM minimum; (If running multiple diagnostic application on the same CPU, please consult TMA on RAM recommendations).
Software:Microsoft Windows 2000 Professional & Microsoft Windows XP Professional

 

Χαρακτηριστικά:


System Features:
Ενίσχυση Σήματος
TGC
Φωτεινότητα
Αντίθεση
Παλέτα Χρωμάτων
Πάγωμα Καρέ
Κύλιση Καρέ
Σύλληψη cine loop
Μετάδοση Ιατρικών Εικόνων κατά DICOM
Τρισδιάστατη Απεικόνιση Εμβρύου
Περιέχει λογισμικό πακέτο υπολογισμών OB

Read 2759 times

Media

More in this category: « LogicScan 128

Product Categories

:

Representatives of

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

Latest News

Latest Products

News List

Get in touch and learn the latest news regarding the modern Telemedicine products and solutions.

ISO Certification

TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS provides certified quality management system for every aspect of our activities (products and services). TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS is certified by TUV AUSTRIA HELLAS according to international standards EN ISO 9001: 2008, EN ISO 13485:2003 and proved compliant with the provisions of the Ministerial Order ΔΥ8/1348/2004 regarding the retainment of principles and orders for the suitable distribution of medical and telemedicine products.

En ISO 9001:2008 No: 0108127TUV
En ISO 13485:2003 No: 0127012

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 8050660

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.