TMA ORION

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

orion

Κάντε κλικ για εισαγωγή στην πλατφόρμα:

enter-now-button

To TMA ORION, είναι ένας προσωπικός ψηφιακός φάκελος υγείας, όπου φυλάσσονται τα αρχεία και οι πληροφορίες που σχετίζονται με τη φροντίδα του δικυκλιστή. Η πρόθεση του TMA ORION είναι να παρέχει ένα πλήρες και ακριβές ιατρικό ιστορικό του ατόμου, το οποία και είναι προσβάσιμο από το διαδίκτυο. Τα αρχεία αυτά περιλαμβάνουν δεδομένα που καταχωρήθηκαν από τους χρήστες, αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων, δεδομένα που συλλέγονται από ασύρματο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό μέσω smartphone, όπως οι ακόλουθες εικονιζόμενες συσκευές.

 

Ιατρικός εξοπλισμός ΤΜΑ ORION

Έξυπνο ρολόι
 Picture1
Πιεσόμετρο
Picture4 
Γλουκόμετρο
Picture2 
 ECG
Picture5
 Σπιρόμετρο
Picture3
Οξύμετρο
Picture6

 

To TMA ORION παρέχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πηγών πληροφόρησης για την υγεία, καθώς και τις βέλτιστες ιατρικές πρακτικές παρακολούθησης της υγείας. Όλα τα ιατρικά αρχεία ενός ατόμου είναι αποθηκευμένα σε ένα μέρος, αντί της έντυπης μορφής τους, στα γραφεία διαφόρων γιατρών. Σε περίπτωση ανάγκης οι πληροφορίες σχετικά με την υγεία του ασθενούς είναι μόνο μερικά κλικ μακριά.
Επιπλέον, το TMA ORION μπορεί να ωφελήσει τους ιατρούς. Το TMA ORION προσφέρει στους ασθενείς τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιός γιατρός θα έχει πρόσβαση στα αρχεία τους. Αυτό βοηθά τους ιατρούς να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις με την συνεχή παροχή δεδομένων. Το ORION έχει η δυνατότητα να συμβάλει στην ανάλυση του προφίλ υγείας ενός ατόμου καθώς και τον εντοπισμό απειλών για την υγεία του με βάση την ανάλυση της αλληλεπίδρασης των φαρμάκων, τις τρέχουσες βέλτιστες ιατρικές πρακτικές, τα κενά στα τρέχοντα πρωτόκολλα της ιατρικής περίθαλψης καθώς και την αναγνώριση των ιατρικών λαθών.

Σχηματική αναπαράσταση υπηρεσιών:

Schema

Χρόνιες ασθένειες μπορούν να παρακολουθούνται σε συνδυασμό με τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και έγκαιρες παρεμβάσεις μπορούν να προωθηθούν μόλις παρατηρηθούν αποκλίσεις στις μετρήσεις. Το TMA ORION καθιστά επίσης άμεση την επικοινωνία των ιατρών με τους χρήστες, χάρη στη συνεχή ροή δεδομένων. Η εξάλειψη των φραγμών επικοινωνίας επιτρέπει τη ροή εγγράφων μεταξύ των χρηστών και των ιατρών έγκαιρα εξοικονομώντας έτσι χρόνο που καταναλώνεται από προσωπικές συναντήσεις και τηλεφωνικές επικοινωνίες.
Επιπλέον, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης το TMA ORION, μέσω της έξυπνης εφαρμογής για κινητά μπορεί να συμβάλει στην έγκαιρη διάσωση ενός αναβάτη. Η εφαρμογή με το πάτημα ενός κουμπιού δύναται να στείλει την ακριβή θέση του αναβάτη, επάνω στο χάρτη, σε έναν αριθμό μέσω μηνύματος SMS ή να καλέσει προεπιλεγμένο αριθμό στέλνοντας σήμα έκτακτης ανάγκης. Η ταχεία αντιμετώπιση κρίσιμων περιστατικών μπορεί να αποβεί σωτήρια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Επίσης μέσω της Android εφαρμογής TMA ORION μπορείτε να ανανεώνετε καθημερινά τον ιατρικό σας φάκελο με δεδομένα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Καταβάστε την εφαρμογή από εδώ:

downloadAppAndroid
Για την εγκατάσταση της εφαρμογής θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή εγκατάστασης από τρίτους στις ρυθμίσεις ασφαλείας της Android συσκευής σας.

Διαβάστηκε 5138 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TMA e-Poκratis Welfare

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

Telematic Medical Applications

tma logo3D

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.