TMA e-Poκratis Welfare

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Καινοτομία στην πρωτοβάθμια φροντίδα

epokratis banner siteΗ πλατφόρμα τηλεϊατρικών υπηρεσιών e-Pokratis, αποτελεί ένα ιατρικό αρχείο δεδομένων όπου αρχειοθετούνται τα δεδομένα υγείας των ασθενών. Στόχος της πλατφόρμας e-Pokratis, είναι να παρέχει μια πλήρη και ακριβή εικόνα του ιατρικού ιστορικού κάθε χρήστη, η οποία βρίσκεται πάντοτε διαθέσιμη στο cloud. Το ιατρικό ιστορικό κάθε χρήστη, περιλαμβάνει δεδομένα που έχουν εισαχθεί από τον ασθενή, εργαστηριακές εξετάσεις, δεδομένα από ιατρικές συσκευές όπως πιεσόμετρο, γλουκόμετρο, οξύμετρο, καρδιογράφο, ανάλυση ουρίας, ζυγαριά και σπιρόμετρο και μπορούν να εισαχθούν από το mobile app e-Pokratis.

Η πλατφόρμα τηλεϊατρικών υπηρεσιών e-Pokratis παρέχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πηγών πληροφόρησης και δίνει την δυνατότητα εφαρμογής καλύτερων ιατρικών πρακτικών. Όλη η ιατρική πληροφορία του χρήστη αρχειοθετείται κεντρικοποιημένα, αντί να βρίσκεται σε εκτυπωμένα αρχεία, διασκορπισμένη σε διάφορα γραφεία ιατρών. Κατά την αντιμετώπιση ενός ιατρικού περιστατικού, όλη η πληροφορία σχετικά με το ιστορικό του ασθενούς βρίσκεται μόνο μερικά κλικ μακρυά.

 

TMA e-Pokratis Medical Equipment

Oxymeter
 Picture1
Blood Pressure meter
Picture4 
Glukometer
Picture2 
 ECG
Picture5
 Spirometer
Picture3
Weight scale
Picture6

 

Άμεση, ζωντανή επικοινωνία με ιατρό, όποτε κριθεί απαραίτητο!

Μέσω της πλατφόρμας e-Pokratis, οποιαδήποτε ασθένεια μπορεί να παρακολουθείται σε συνδυασμό με τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, ώστε να υπάρχει έγκαιρη παρέμβαση σε περίπτωση απόκλισης των μετρήσεων των ζωτικών σημείων από τα αναμενόμενα.

phr ecg  phr doct call

Παρέχεται δυνατότητα συνεχούς επικοινωνίας μέσω απλής κλήσης ή βιντεο κλήσης με τον θεράποντα ιατρό, όποτε αυτό κριθεί σκόπιμο, σε αντίθεση με τις εως τώρα περιστασιακές επισκέψεις σε ιατρεία και διαγνωστικά κέντρα. Η εξάλειψη των εμποδίων στην επικοινωνία επιτρέπει την ροή εγγράφων μεταξύ ασθενών και κλινικών ιατρών σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να σπαταλάται χρόνος σε χώρους αναμονής ιατρείων και κλινικών.

Σχηματική απεικόνιση των υπηρεσιών:

Schema

Επιπροσθέτως, η πλατφόρμα e-Pokratis μπορεί να ωφελήσει τους θεράποντες ιατρούς, παρέχοντας την δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει άμεσα ποιος ιατρός θα έχει πρόσβαση στα ιατρικά δεδομένα του. Αυτό βοηθά τους ιατρούς να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις, έχοντας στην διάθεσή τους συνεχή ροή ιατρικών δεδομένων και άμεση ενημέρωση. Η πλατφόρμα e-Pokratis έχει τη δυνατότητα ανάλυσης του ιατρικού προφίλ κάθε ασθενούς και βοηθά στην αναγνώριση απειλών για την υγεία κάθε χρήστη. Απλουστεύει τον εντοπισμό βελτίωσης της θεραπείας ενός χρήστη, βασισμένη στην ανάλυση της αλληλεπίδρασης των φαρμάκων, βοηθά στη αναγνώριση ιατρικών λαθών και καλύπτει τα κενά στον σχεδιασμό της ιατρικής περίθαλψης κάθε χρήστη.

Διαβάστηκε 9968 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: TMA ORION »

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

Telematic Medical Applications

tma logo3D

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.