Τηλεακτινολογία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Telematic Medical Applications στο πλαίσιο κάλυψης μελλοντικών προεκτάσεων του έργου προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα Τηλεϊατρικής - Τηλεακτινολογίας, παρέχοντας την εφαρμογή JiveX Review Web με ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΧΡΗΣΤΩΝ.
Μέσω αυτής της εφαρμογής οι αποθηκευμένες εικόνες από το JiveX PACSII είναι άμεσα προσβάσιμες μέσω του διαδικτύου και προβάλλονται σε οποιοδήποτε Η/Υ, PDA, TABLET, SMARTPHONES & iPHONE το οποίο διαθέτει HTML συμβατό πλοηγό διαδικτύου για την έγκαιρη πρόσβαση στα ιατρικά δεδομένα.
Το σύστημα κρυπτογραφεί τα δεδομένα διασφαλίζοντας την ασφάλεια και προστασία των ιατρικών δεδομένων, Ο ιατρός όπου και αν βρίσκεται διαθέτοντας έναν H/Y και σύνδεση στο διαδίκτυο, μέσω ενός internet browser εισάγει όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης και έχει άμεση πρόσβαση στις ιατρικές εικόνες. Οι εικόνες προβάλλονται στο υπολογιστή του σε μορφή DICOM διασφαλίζοντας την διαγνωστική αξία.
Το σύστημα Τηλε-ακτινολογίας παρέχεται από την Telematic Medical Applications σε Απεριόριστο Αριθμό Ταυτόχρονων Χρηστών.

Διαβάστηκε 6658 φορές

Έκθεση εικόνων

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.