Κλινική Τηλεϊατρική

AMD 1

Η Telematic Medical Applications είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της AMD Telemedicine Inc. στην Ελλάδα και Κύπρο, η οποία αποτελεί τον κύριο προμηθευτή ιατρικών περιφερειακών μονάδων που χρησιμοποιούνται στον χώρο της Τηλεϊατρικής & Ιατρικής σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι προαναφερόμενες κλινικές διαγνωστικές συσκευές παρέχονται εδώ και 15 έτη, με περισσότερες από 6000 εγκαταστάσεις σε 73 χώρες, από τις οποίες οι πιο πρόσφατες είναι οι εγκαταστάσεις στο Ιρακ και το Αφγανιστάν από τον Αμερικανικό Στρατό συμπεριλαμβανομένου του Ναυτικού, του Σώματος των Πεζοναυτών και της Ακτοφυλακής καθώς επίσης σε 360 Κλινικές στην Αλάσκα των Η.Π.Α. και 600 κλινικές στον Καναδά.
Η Telematic Medical Applications παρέχει προϊόντα που είναι υψηλής ποιότητας (Αμερικανικής, Ιαπωνικής ή Γερμανικής κατασκευής), εύχρηστα, με εξειδικευμένη σχεδίαση, σε Ανταγωνιστικές Τιμές, τα οποία αποτελούν συνδυασμό Λογισμικού - Υλικού (Software/Hardware Solutions), για την παροχή υπηρεσιών Τηλεϊατρικής & Πληροφορικής Υγείας και μπορούν να εξυπηρετήσουν από Ιδιωτικά Ιατρεία, Ιδιωτικές Κλινικές μέχρι Νοσοκομεία.
Λειτουργώντας είτε ως ενσωματωμένες διαγνωστικές μονάδες σε συστήματα Τηλεϊατρικής τα οποία ακολουθούν τα πρότυπα HL7, Workflow HL7, RIS ,HIS, DICOM Workflow και HIPAA - Health Information Privacy Standards με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, είτε αυτόνομα ως τοπικές διαγνωστικές μονάδες.

Η Telematic Medical Applications προσφέρει ένα σύνολο Ιατρικών Συσκευών οι οποίες λειτουργούν είτε ενσωματωμένες σε ένα σύστημα Τηλεϊατρικής είτε αυτόνομα, για την διαγνωστική εξέταση του οφθαλμού, της καρδιάς, των πνευμόνων, και της κοιλίας όπως το AMD-2020 Opthalmoscope, AMD-5500 Laptop Based Ultrasound υψηλών προδιαγραφών (Ultrasound Operational Modes: B-Mode,M-Mode, Color Doppler, Power Doppler, Pulsed Wave Doppler, Directional Power Doppler, Triplex & Sonocubic 3D) και το AMD-3875 ECG, AMD-3920 Spirometer.

Η Telematic Medical Applications δύναται να κατασκευάσει Προσαρμοσμένη Πλατφόρμα Τηλεϊατρικής (Customized Software Solutions) στην οποία ενσωματώνονται όλα τα προϊόντα της, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η επιτυχία ενός προγράμματος Tηλεϊατρικής δεν εξαρτάται μόνο από την ποιότητα και την ευχρηστία των διαγνωστικών συσκευών, αλλά και από τις υπηρεσίες υποστήριξης για την επιτυχή έκβαση του προγράμματος. Η Telematic Medical Applications προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης και εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα, μέσω του κόμβου Τηλεδιασκέψεων που διαθέτει στην έδρα της.

Κινητοί σταθμοί Τηλεϊατρικής

category-telemedicine-systemsΟι κινητοί σταθμοί τηλεϊατρικής της AMD διευκολύνουν το έργο της υλογποίησης υπηρεσιών τηλεϊατρικής. Αυτοί οι κινητοί και φορητοί σταθμοί είναι σχεδιασμένοι ώστε να είναι ευπροσάρμοστοι στις απαιτήσεις κάθε έργου, έτσι ώστε κάθε είδους λογισμικό ή ιατρική συσκευή να ενσωματώνεται με ευκολία στη ροή εργασιών. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε ένα σύστημα "Όλα σε ένα", το οποίο έρχεται εξοπλισμένο με τον προεπιλεγμένο ιατρικό εξοπλισμό και λογισμικό τηλεϊατρικής.

Περισσότερα εδώ...

Λογισμικό Διαχείρισης

category-encounter-management

Δυνατότητα παρακολούθησης οποιουδήποτε ασθενούς σε πραγματικό χρόνο, μετάδοση ιατρικών εικόνων και διμερής επικοινωνία με οποιοδήποτε απομακρυσμένο σημείο
Το κρίσιμο σημείο οποιουδήποτε έργου τηλεϊατρικής είναι η ακριβής μεταφορά των ιατρικών δεδομένων απο ένα σημείο σε ένα άλλο. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν ώστε να μεταφερθούν σωστά τα αποτελέσματα... 

Περισσότερα εδώ...

Ιατιρκός Εξοπλισμός Τηλεϊατρικής

category-medical-devices

Ιατρικός εξοπλισμός υψηλής ποιότητας, στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε
Οι επιτυχείς εφαρμογές κλινικής τηλεϊατρικής βασίζονται σε μεγάλο ποσοσστό στην σαφήνεια των ιατρικών εικόνων και τη σωστή συλλογή ιατρικών δεδομένων κατα τη διάρκεια αντιμετώπισης ενός περιστατικού. Γι' αυτό το σκοπό η AMD Global Telemedicine έχει έχει αναπτύξει καινοτόμο ιατρικό εξοπλισμό και συσκευές που μεταδίδουν ιατρικές εικόνες ανώτηερης ποιότητας και ακριβή ιατρικά δεδομένα, υπο οποιεσδήποτε συνθήκες.

Περισσότερα εδώ... 

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

AMD Global Telemedicine

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.