COLLABORATE® Control

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το COLLABORATE Control διαμορφώνει έυκολα τα βίντεο για την επιχείρησή σας.

COLLABORATE Control

Αυτή η αυτόματη μονάδα ενσωματώνει προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης βίντεο. Εγγραφή βίντεο, συνεχές ροή βίντεο, πολλαπλές τηλεδιασκέψεις, προγραμματισμός. Είναι μια οικονομικά αποδοτική συσκευή.

Control Diagram V2 2d4e7

Μια προηγμένη και εύκολη στην χρήση εφαρμογή βελτιστοποιεί τις τελεδιασκέψεις στην επιχείρησή σας. To COLLABORATE Control περιλαβμάνει ένα ενσωματωμένο εργαλείο διαχείρισης για την πλήρη λειτουργία.

Το COLLABORATE Control επιτρέπει την σύνδεση των τελικών σημείων μέσο του COLLABORATE Central, που βρίσκεται πίσω απο το τείχος προστασίας. Βελτιωμένη ποιότητα τηλεδιασκέψεων απο το COLLABORATE Central management σε ένα ασφαλές και προηγμένο περιβάλλον.

Επίσης περιλαβμάνει χαρακτηριστικά, όπως την συνεχή παρουσία τηλεδιασκέψεων για μέχρι 25 συμμετέχοντες και μια ειδική λειτουργία παρουσίασης για απομακρυσμένη εκπαίδευση και άλλες αγορές. Οι χρήστες μπορούν να καλέσουν οποιοδήποτε αριθμό των συμμετεχόντων σε ad-hoc, η προγραμματισμένη διάσκεψη σε οποιοδήποτε εύρος ζώνης και ανάλυσης βίντεο. Το COLLABORATE Control περιλαβμάνει όλους τους τελευταίους αλγορίθμους βίντεο, ήχου και δεδομένων, εξασφαλίζοντας οτι οι κλήσεις που αφορούν τα πρότυπα είναι βασιζμένα σε βίντεο τηλεδιασκέψεις πού συνδέονται και λειτουργούν ομαλά.

Προηγμένο σύστημα διαχείρισης Gatekeeper

Το COLLABORATE Control περιλαμβάνει το ενσωματωμένο COLLABORATE Central, και το ClearOne’s το οποίο είναι ενα βραβευμένο εργαλείο διαχείρισης για την πλήρη λειτουργία του, για την εξαιτετική διαχείριση του δικτύου και των βίντεο, σε συνδυασμό με την συνολική λειτουργικότητά του. Από μια ενιαία κονσόλα στο γραφείο, στο σπίτι η στον δρόμο, σας παρέχει την δυνατότητα να ρυθμίσετε, την παρακολούθηση, την διαχείριση, την αναβάθμιση και την επιβολή των τηλεδιασκέψεών σας. Το COLLABORATE Central επίσης προσφέρη μία πλήρη γκάμα εργαλειών για την κεντρική και την διοικητική διαχείριση των απαιτήσεων του εύρους ζώνης, καθώς και τις προταιρεότητες του QoS για κάθε παράμετρο. Τα πλήρης βίντεο χαρακτηριστικά περιλαβμάνουν: Μια μηχανή τιμολόγησης και δυνατότητες αναφοράς. Η Πλήρης λειτουργίες βίντεο τηλεφωνίας περιλαμβάνουν: Την λειτουργία follow-me όταν ο χρήστης είναι απασχολημένος, την λειτουργία pick-up όταν ο χρήστης δεν απαντά, και την λειτουργία εύκολης κλήσης σε συστήματα εκτός του οργανισμού.

WMV καταγραφή και ροή

Προσφέρη υψηλή ευκρίνεια, WMV καταγραφή συνεδρίας. Το COLLABORATE Control ενεργοποιεί κάθε συνεδρία τηλεδιάσκεψης που θα πρέπει να καταγράφεται, να αποθηκεύεται και να προωθείτε, επιτρέποντας ακόμη και στους απόντες συναδέλφους να παραμείνουν πλήρως ενημερωμένει. Το COLLABORATE Control περιλαβμάνει επίσεις το μοναδικό WMV χαρακτηριστικό ροής, το οποίο επιτρέπει την ζωντανή ροή απο σημείο σε σημείο και την συνεδρία πολλαπλών χρηστών μέσα απο μια απλή εφαρμογή προβολής. Χρησιμοποιώντας το ClearOne’s free-of-charge Broadcast Viewer, ο καθένας στο δίκτυο μπορεί να δει τις κατάλληλες συνεδρίες που εκπέμπονται.

Web-based συντονιστής

Το COLLABORATE Control Manager διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη web-based εφαρμογή για τον προγραμματισμό, την παρακολούθηση κατάστασης και την διαμόρφωση των συνεδριών. Κατά την διάρκεια των συνεδριών, οι διαχειριστές έχουν την επιλογή να αλλάξουν τις διατάξεις της οθόνης. Οι πρόσθετες δυνατότητες συνεδριών περιλαβμάνουν την προσθήκη και την αφαίρεση των συμμετεχώντων, καθώς και την έναρξη η την διακοπή πολλαπλών μεταδόσεων. Η διεπαφή manager είναι μια λειτουργία φιλικιά προς τον χρήστη που δίνει την δυνατότητα προβολής σε πολλες διαφορετικές γλώσσες.

Διαβάστηκε 1050 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « COLLABORATE® VCB COLLABORATE® Room -PHD »

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

ClearOne

clearone logo

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την TUV AUSTRIA HELLAS σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2008, το πρότυπο EN ISO 13485:2003 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2008 No: 0108127TUV
En ISO 13485:2003 No: 0127012

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 8050660

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.