COLLABORATE® VCB

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

COLLABORATE VCB simply makes video work for your business.

COLLABORATE Control

Το Collaborate VCB είναι ένα ClearOne’s all-in-one, σύστημα υψηλής ευκρίνειας πολλαπλών διασκέψεων. Παρέχει προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης βίντεο, εγγραφή βίντεο και streaming είναι μια οικονομικά αποδοτική συσκευή.

 Μια πορηγμένη αλλά και εύκολη στην χρήση συσκευή, η οπο'ια βελτιστοποιεί τισ τλεδιασκέψεις της επιχείρησή σας. Το COLLABORATE VCB περιλαβμάνει ένα ενσωματωμένο COLLABORATE Central, και το ClearOne’s εργαλείο διαχείρισης για την πλήρη λειτουργία του.

Επίσεις, περιλαμβάνει χαρακτηριστικά οπως η συνεχής παρουσία.

Παρέχει μια ευφυείς διάταξη για μέχρι και 25 συμμετέχοντες και μια ειδική λειτουργία παρουσίασης για απομακρυσμένη εκπαιδευση και άλλες κάθετες αγορές. Οι χρήστες μπορούν να καλέσουν οποιοδήποτε αριθμό των συμμετεχόντων σε ad-hoc προγραμματισμένες συνεδρίες σε οποιοσήποτε εύρος ζώνης και ανάλυση βίντεο.

To Collaborate VCB περιλαμβάνει όλους τους τελευταίους αλγορίθμους ήχου, βίντεο και δεδομένων, εξασφαλίζοντας ότι οι κλήσεις που αφορούν τα πρότυπα που βασίζονται σε τηλεδιασκέψεις, μπορούν να συνδεθούν και να λειτουργήσουν ομαλά. Collaborate VCB είναι επεκτάσιμο απο 6 εώς 36 ports και προσφέρει μαι μοναδική παραμετροποίησει για πολλαπλές VCB συνεδρίες.

Προηγμένο σύστημα διαχείρησης και Gatekeeper

Το COLLABORATE VCB περιλαμβάνει το ενσωματωμένο COLLABORATE Central, και το ClearOne’s το οποίο είναι ενα βραβευμένο εργαλείο διαχείρισης για την πλήρη λειτουργία του, για την εξαιτετική διαχείριση του δικτύου και των βίντεο, σε συνδυασμό με την συνολική λειτουργικότητά του. Από μια ενιαία κονσόλα στο γραφείο, στο σπίτι η στον δρόμο, σας παρέχει την δυνατότητα να ρυθμίσετε, την παρακολούθηση, την διαχείριση, την αναβάθμιση και την επιβολή των τηλεδιασκέψεών σας. Το COLLABORATE Central επίσης προσφέρη μία πλήρη γκάμα εργαλειών για την κεντρική και την διοικητική διαχείριση των απαιτήσεων του εύρους ζώνης, καθώς και τις προταιρεότητες του QoS για κάθε παράμετρο. Τα πλήρης βίντεο χαρακτηριστικά περιλαβμάνουν: Μια μηχανή τιμολόγησης και δυνατότητες αναφοράς. Η Πλήρης λειτουργίες βίντεο τηλεφωνίας περιλαμβάνουν: Την λειτουργία follow-me όταν ο χρήστης είναι απασχολημένος, την λειτουργία pick-up όταν ο χρήστης δεν απαντά, και την λειτουργία εύκολης κλήσης σε συστήματα εκτός του οργανισμού.
WMV καταγραφή και ροή

Προσφέρη υψηλή ευκρίνεια, WMV καταγραφή συνεδρίας. Το COLLABORATE VCB ενεργοποιεί κάθε συνεδρία τηλεδιάσκεψης που θα πρέπει να καταγράφεται, να αποθηκεύεται και να προωθείτε, επιτρέποντας ακόμη και στους απόντες συναδέλφους να παραμείνουν πλήρως ενημερωμένει. Το COLLABORATE VCB περιλαβμάνει επίσεις το μοναδικό WMV χαρακτηριστικό ροής, το οποίο επιτρέπει την ζωντανή ροή απο σημείο σε σημείο και την συνεδρία πολλαπλών χρηστών μέσα απο μια απλή εφαρμογή προβολής. Χρησιμοποιώντας το ClearOne’s free-of-charge Broadcast Viewer, ο καθένας στο δίκτυο μπορεί να δει τις κατάλληλες συνεδρίες που εκπέμπονται..
Web-based Manager συντονιστής

Το COLLABORATE Control VCB διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη web-based εφαρμογή για τον προγραμματισμό, την παρακολούθηση κατάστασης και την διαμόρφωση των συνεδριών. Κατά την διάρκεια των συνεδριών, οι διαχειριστές έχουν την επιλογή να αλλάξουν τις διατάξεις της οθόνης. Οι πρόσθετες δυνατότητες συνεδριών περιλαβμάνουν την προσθήκη και την αφαίρεση των συμμετεχώντων, καθώς και την έναρξη η την διακοπή πολλαπλών μεταδόσεων. Η διεπαφή manager είναι μια λειτουργία φιλικιά προς τον χρήστη που δίνει την δυνατότητα προβολής σε πολλες διαφορετικές γλώσσες.

Διαβάστηκε 1084 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « COLLABORATE® Central COLLABORATE® Control »

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

ClearOne

clearone logo

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την TUV AUSTRIA HELLAS σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2008, το πρότυπο EN ISO 13485:2003 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2008 No: 0108127TUV
En ISO 13485:2003 No: 0127012

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 8050660

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.