COLLABORATE® Central

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βραβευμένο διοικητικό σύστημα δαιχείρισης για εξαιρετική απόδοση τηλεδιασκέψεων.

mxm ss vc

Το βραβευμένο διοικητικό σύστημα δαιχείρισης τηλεδιασκέψεων, (Collaborate Central) μαζί με την συνεργασία του δικτύου είναι η καρδιά κάθε ολοκληρωμένης δυνεδρίας.

Μια ευέλικτη και ευπροσάρμοστη πλατφόρμα για την διαχείριση. Το Collaborate Central υποστιρίζει H.323 και SIP διασκέψεις πελατών, όπου παρέχει λειτουργικότητα gateway για συνδέσεις ISDN και προηγμένες τεχνολογίες, και προσφέρει υποστήριξη για το τείχος προστασίας/NAT traversal H.460.18 και H.460.19 πρότυπα. Από μια ενιαία κονσόλα στο γραφείο,στο σπίτι, η στο δρόμο παρέχει την δυνατότητα να ρυθμίσετε, την παρακολούθηση την διαχείρηση, την αναβάθμιση και την επιβολή της κάθε τηλεδιάσκεψης σε έναν οργανισμό. Το Collaborate Central προσφέρει μια γκάμα εργαλείων για την κεντρική διαχείριση των χρηστών και των ομάδων στο κατάλληλο εύρος ζώνης, καθώς και τις προταιρεότητες του QoS και δυνατότητες αναφοράς. Οι πλήρης λειτουργίες βίντεο τελεφωνίας περιλαβμάνουν: Την λειτουργία follow-me, όταν ο χρήστης είναι απασχολημένος,την λειτουργία pick-up όταν ο χρήστης δεν απαντά, και την εύκολη κλήση σε συστήματα εκτός του οργανισμού. Το Collaborate Central έχει την δυνατότητα να επεκταθεί απο μόλις δέκα χρήστες σε χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει άλλη πλατφόρμα διαχείρισης που να παρέχει όλα τα χαρακτηριστικά κα την λειτουργικότητα που περιλαβμάνονται στο Collaborate central, και κανένα άλλο σύστημα δεν είναι τόσο εύκολο στην ρύθμιση, εγκατάσταση και την χρήση.

Out-of-the-Box λύση για οργανισμούς κάθε μεγέθους

Το Collaborate Central συδυάζει μια πλήρη γκάμα εργαλειών σε ένα ενιαίο out-of-the-box περιβάλλον διαχείρισης, παρέχοντας προστιθέμενη αξία για του διαχειριστές ΙΤ και τους χρήστες σε οργανισμούς κάθε μεγέθους. Οι IT διαχειριστές μπορούν να χειρίζονται την αρχική εγκατάσταση, τις πολιτικές και τους περιορισμούς, καθώς και την συνεχή υποστήριξη των τηλεδιασκέψεων και του δικτύου, μαζί με τα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά όπως το ad-hoc point-to-point  και των πολλαπλών τηλεδιασκέψεων. Η ανάπτυξη του Collaborate Central οδηγεί σε αυξημένη ικανοποίηση της παραγωγικότητας των χρηστών με χιλίαδες δίκτυα διασκορπισμένα σε διάφορες τοποθεσίες.

Οφέλη για τους διαχειριστές IT

Ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης, το Collaborate Central επικεντρώθηκε για τις παγκόσμιες πολιτικές διοίκησης, όπως η εφαρμογή της κατανομής του εύρους ζώνης, τους περιορισμούς ανα χρήστη και ομάδας, τις απλοποιημένες κλήσης για ISDN και SIP πελάτες καθώς και τις αναβαθμίσεις λογισμικού. Οι διαχειριστές μπορούν να εφαρμόσουν τις αποφάσεις της διαχείρισης της πολιτικής, και ακόμη μπορούν να κάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές για την ίδια φυσική τοπολογία του δικτύου, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων ClearOne και  H.323, SIP τερματικών. Οι διαχειριστές έχουν πλήρη πρόσβαση στις ρυθμίσεις και τις προτιμίσεις του χρήστη για κάθε παράμετρο καθώς και των πόρων του δικτύου. Μπορούν να διαμορφώσουν τις ρυθμίσεις των παραμέτρων σύμφωνα με την πολιτική, ακόμη και αν τα τερματικά δεν είναι συνδεδεμένα. Επίσης είναι εύκολο να ρυθμιστούν ταυτόσημες τιμές παραμέτρων για πολλές παραμέτρους ταυτόχρονα. Το βοηθητικό πρόγραμμα Remote Software Upgrade utility επιτρέπει την αυτοματοποίηση και την προγραμματισμένη αναβάθμιση των περισσοτέρων παραμέτρων. Το Collaborate Central πρόγραμμα διαχείρησης, είναι επίσης ένα εργαλείο παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο για την δραστηριότητα των συνεδριών, το οποίο παρέχει λεπτομερή αρχεία για τον εσωτερικό έλεγχο.

Επένδυση προστασίας για τα βίντεο δίκτυα

Καθώς το δίκτυο ενημέρωσης της εταιρείας μεγαλώνει, το Collaborate Central μπορεί να επεκταθεί με αυτό, παρέχοντας την διαχείριση και την συνδεσιμότητα για χιλιάδες εγγεγραμένους χρήστες. Μια αλλαγή ενός κλειδιού άδειας χρήσης είναι το μόνο που απαιτείται για να αυξηθεί η χωρητικότητα του Collaborate Central. Οι H.323 και SIP συσκευές μπορούν να συνυπάρξουν σε μικτές SIP/H.323 πολλαπλών τηλεδιασκέψεων.

Διαβάστηκε 956 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « COLLABORATE® NetPoint COLLABORATE® VCB »

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

ClearOne

clearone logo

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την TUV AUSTRIA HELLAS σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2008, το πρότυπο EN ISO 13485:2003 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2008 No: 0108127TUV
En ISO 13485:2003 No: 0127012

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 8050660

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.