Υπηρεσία Τηλεκαρδιογραφήματος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η Telematic Medical Applications παρέχει υπηρεσίες τηλεκαρδιογραφημάτων με την υποστήριξη των συνεργαζόμενων καρδιολόγων του δικτύου της ή τον ήδη θεράποντα καρδιολόγο του ασθενούς.
Κάθε ασθενής είναι σε θέση να κάνει λήψη καρδιογραφήματος όπου και αν βρίσκεται, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, μέσω μίας μικρής και εύχρηστης συσκευής που μπορεί να έχει πάντοτε μαζί του.
Στη συνέχεια μέσω του κινητού ή σταθερού τηλεφώνου επικοινωνεί με το αυτόματο τηλεφωνικό σύστημα της TelematicMedicalApplications και με την βοήθεια των αυτόματων μηνυμάτων αποστέλλει το καρδιογράφημά του.
Ο θεράποντας ιατρός του ασθενούς λαμβάνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το καρδιογράφημα άμεσα, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνεται μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) για το νέο περιστατικό που προέκυψε.
Η χρήση της υπηρεσίας τηλεκαρδιογραφημάτων βάζει τέλος οριστικά στα ογκώδη και δύσχρηστα holters καθώς ο τηλεκαρδιογράφος της Telematic Medical Applications είναι μικρότερος από κινητό τηλέφωνο, ενώ η λειτουργία του ξεκινά όπου και όταν το χρειαστεί ο ασθενής.
Η αμεσότητα στην επικοινωνία καθώς η ταχύτητα διαμεταγωγής των ιατρικών δεδομένων καθιστά την υπηρεσία απαραίτητη σε οποιονδήποτε πάσχει από χρόνια καρδιακά προβλήματα.
Η δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης και διάγνωσης από τον θεράποντα ιατρό μπορεί να αποβεί σωτήρια σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης.

Διαβάστηκε 9254 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Υπηρεσίες Διαχείρισης Έργου »

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

Υπηρεσία Τηλεκαρδιογραφήματος

 
     

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.