Ολοκληρωμένες Λύσεις

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η TMA παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις υψηλού επιπέδου, συνδυάζοντας Συστήματα Πληροφορικής Υγείας και Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τα οποία βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας και είναι σε θέση να παρέχει άριστες υπηρεσίες ολοκλήρωσης έργων πληροφορικής (system integration).
Μελέτη Έργου (ApplicationStudy): Η TMA ξεκινά από τη μελέτη του έργου με σκοπό να κατανοήσει τις ανάγκες του πελάτη. Ο φάκελος του έργου περιέχει:

 • τη μελέτη της υφιστάμενης κατάστασης του πελάτη ("As Is")
 • την πλήρη περιγραφή και απεικόνιση της προτεινόμενης λύσης ("To Be"),
 • τη μελέτη των αναγκαίων διαδικασιών για την υλοποίηση της λύσης ("Gap Analysis").

Ανάπτυξη: Με βάση τον τελικό φάκελο του έργου και τις απαιτήσεις του πελάτη αναπτύσσεται ή παραμετροποιείται το ήδη υπάρχον λογισμικό.
Υλοποίηση: Επόμενο στάδιο είναι η υλοποίηση του έργου, με βάση τις προδιαγραφές και τις διαδικασίες που περιγράφονται στη μελέτη. Η υλοποίηση περιλαμβάνει:

 • εγκατάσταση του προσφερόμενου Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού,
 • εγκατάσταση Πληροφοριακού Συστήματος
 • παραμετροποίηση Πληροφοριακού Συστήματος

H TMA από την εμπειρία της στη διαχείριση έργων μεγάλης κλίμακας θεωρεί την υπηρεσία της παραμετροποίησης κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχή υλοποίηση και ολοκλήρωση του έργου, με καθοριστικό της σημείο τη μελέτη και κατανόηση της ανάλυσης των απαιτήσεων του πελάτη.
Εκπαίδευση: Κρίσιμος παράγοντας στην επιτυχία ενός ολοκληρωμένου έργου πληροφορικής είναι η εκπαίδευση του πελάτη στο νέο πληροφοριακό περιβάλλον, η οποία διευκολύνει την πλήρη κατανόηση της εκάστοτε ροής εργασίας (Workflows). Η εκπαίδευση σχεδιάζεται και πραγματοποιείται από Application Specialists, με βάση τις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη, καθώς και τις αρμοδιότητες των στελεχών του.
Υποστήριξη - Συντήρηση: Με την οριστική παραλαβή του έργου από τον πελάτη, ξεκινά η υποστήριξη και η συντήρηση του Πληροφοριακού Συστήματος. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τις υπηρεσίες που επιθυμεί, μέσα από το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η TMA.
Φιλοσοφία της TMA είναι, οι λύσεις που προσφέρονται στους πελάτες της να είναι πάντα Ολοκληρωμένες (Turn Key Solutions). Με άλλα λόγια, σε αντίθεση με δραστηριότητες συναφείς του χώρου της πληροφορικής (διανομή προϊόντων πληροφορικής, ανάπτυξη λογισμικού, παροχή υπηρεσιών, κλπ), η TMA προτείνει λύσεις οι οποίες αποτελούν προϊόντα ενδελεχούς μελέτης του συνόλου του πληροφοριακού συστήματος και με έμφαση στις μελλοντικές ανάγκες, αφήνει ανοικτές τις δυνατότητες επέκτασης εκσυγχρονισμού και αναβάθμισής του.

Διαβάστηκε 14438 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μελέτες-Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

Ολοκληρωμένες Λύσεις

 
     

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.