JiveX OR

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα χειρουργικά δωμάτια, είναι ανάμεσα στα πιο πολύπλοκα και πολυέξοδα τμήματα του νοσοκομείου. Αυτός είναι ο λόγος που οι ομαλές διαδικασίες είναι πολύ σημαντικές για αυτόν τον τομέα. Σε μία βέλτιστη διαδικασία, η καρδιολογική εξέταση ενός ασθενή είναι απαραίτητη σε ένα ιατρό, ανεξαρτήτως με την επέμβαση, σε μία επείγουσα ή σχεδιασμένη διαδικασία. Πρέπει να είναι εφικτή, η ανάκτηση και απεικόνιση των σχετικών εικόνων στο χειρουργείο. Μία επίσης σημαντική απαίτηση, είναι η απρόσκοπτη ενσωμάτωση των εικόνων που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.


Αποτελεσματική σχεδίαση της επέμβασης SC LB OR img1 29

Για τον ιατρό η διαδικασία ξεκινάει πριν τη πρώτη τομή, με το σχεδιασμό της επέμβασης. Εικόνες από ένα εύρος απεικονιστικού ιατρικού εξοπλισμού θα ενσωματωθούν στη διαδικασία σχεδίασης, συμπεριλαμβάνοντας εικόνες που έχουν παρθεί από πριν σε CD, ή εξετάσεις σκαναρισμένες από ακτινολογικό φιλμ. Για να επιτευχθεί μία ομαλή ροή εργασίας, η διαθεσιμότητα όλων αυτών των εικόνων στα PACS είναι απαραίτητη. Ένας σύνδεσμος στο πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου (HIS) για τη διοίκηση ασθενών, επιτρέπει στους ιατρούς τη πρόσβαση σε όλες τις επιπλέον σχετικές πληροφορίες. Επιπροσθέτως, η VISUS ενσωματώνει ειδικό λογισμικό για το χειρουργείο, στα συστήματά της, παρέχοντας αποτελεσματικά υποστήριξη στον ιατρό με πλήθος λειτουργιών.
Το ολοκληρωμένο σχέδιο επέμβασης μπορεί να αποθηκευτεί με όλες τις σημειώσεις και να ανακτηθεί οποιαδήποτε στιγμή για αλλαγές. Για τη διαδικασία αυτή, ο ιατρός επιλέγει μία σειρά εικόνων και τις αποθηκεύει στο κεντρικό PACS. Η απεικόνιση στο χειρουργείο, υποστηρίζεται από τα ‘hanging protocols’ και διασφαλίζουν μία ομοιογενής απεικόνιση. Για τον χειρούργο, αυτό σημαίνει ότι οι εικόνες απεικονίζονται οποιαδήποτε στιγμή, με τον απαιτούμενο τρόπο για μία βέλτιστη διαδικασία στο χειρουργείο.

Διαχείριση εικόνων στο χειρουργείο

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, εικόνες ανακτούνται από ένα πλήθος πηγών : εικόνες ενδοσκόπησης ή υπερήχου, εικόνες από ακτινολογικές συσκευές, βίντεο από το χειρουργείο. Όλες αυτές οι διαφορετικές συλλήψεις έχουν ενσωματωθεί στο PACS και είναι διαθέσιμες για ανάκτηση οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε στο νοσοκομείο.
Για την μετεγχειρητική επεξεργασία εικόνας, ένας ενσωματωμένος σταθμός επεξεργασίας βίντεο, με δυνατότητα εξαγωγής του βίντεο είναι διαθέσιμος για τους ιατρούς. Για μεταγενέστερη επεξεργασία, οι ακολουθίες βίντεο μπορούν να μεταφερθούν σε μία αποκλειστική λύση επεξεργασίας βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης δημιουργεί, εκτενή αρχεία για λόγους διδασκαλίας ή για δημοσίευση.

Διαχείριση εικόνων στο μετεγχειρητικό στάδιο SC LB OR img2 29

Όλες οι εικόνες που συλλήφθηκαν ή εισήχθησαν κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι διαθέσιμες για ανάκτηση από όλους τους σταθμούς εργασίας του νοσοκομείου. Για τους μετεγχειρητικούς ελέγχους, ο ιατρός μπορεί να ανακτήσει όλες τις σχετικές με τον ασθενή εικόνες οποιαδήποτε στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο οι μετεγχειρητικοί έλεγχοι μπορούν να διεξαχθούν πολύ βολικά.

Ευέλικτη αρχειοθέτηση, γρήγορη πρόσβαση

Η αρχειοθέτηση των εικόνων και των διαγνώσεων γίνετε με έναν ευέλικτο τρόπο, προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Τα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν online, στο Storage Area Network (SAN), σε κοινόχρηστους σκληρούς δίσκους του συστήματος στο δίκτυο ( Network Attached Storage, NAS), ή απευθείας σε ένα σύστημα σκληρών δίσκων (RAID). Η αποθήκευση offline γίνετε με δίσκους DVD, BluRay, ή με μαγνητικές κασέτες που τις χειρίζονται χειροκίνητα ή με ρομπότ. Πριν γίνει η αρχειοθέτηση των ιατρικών εικόνων, ενημερώνετε το κεντρικό σύστημα πληροφοριών.
Το JiveX Storage Service για PACS (SSP) παρέχει μία επιπλέον επιλογή για μακροχρόνια αρχειοθέτηση. Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει στον πελάτη να αποθηκεύει τα δεδομένα του, σε ένα εξωτερικό αρχείο που λειτουργείται από ένα πάροχο υπηρεσιών. Αυτού του τύπου η αποθήκευση δεδομένων, δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να μην κάνει επενδύσεις και να δεσμεύει το κεφάλαιο. Το κόστος μπορεί να προγραμματιστεί, καθώς δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα διοίκησης και συντήρησης.
Όποια τεχνολογία αρχειοθέτησης επιλέξει ο χρήστης, οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις εικόνες οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε στο νοσοκομείο.

Διαβάστηκε 1900 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « JiveX ECG JiveX Reha »

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

VISUS GmbH

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.