JiveX Endoscopy

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα μεγάλο αριθμό νοσοκομείων, η ενδοσκόπηση ακόμα δεν είναι μέρος της ψηφιακής ροής εργασίας. Ο λόγος για αυτό είναι ότι η οι εικόνες που λαμβάνονται, δεν ενσωματώνονται στη διαχείριση εικόνας του παρόχου ιατρικής φροντίδας. Ο στόχος που πρέπει να τεθεί είναι η ενσωμάτωση όλων των εικόνων σε ένα σύστημα διαχείρισης εικόνων. Αυτό επιτρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις δυνατότητες της ψηφιοποίησης : απρόσκοπτη ροή εργασίας, μείωση του κόστους, μείωση του χρόνου αναζήτησης και ανάκτησης δεδομένων, βελτιωμένη φροντίδα για τον ασθενή, μείωση χρόνου παραμονής στο νοσοκομείο του ασθενούς. Η VISUS προσφέρει τη λύση για αυτόν τον στόχο.

Ενσωμάτωση όλων των ενδοσκοπικών δεδομένων SC LB Endoscopy img1 27

Αφού ο χρήστης έχει καταχωρηθεί στο σύστημα πληροφοριών για μία εξέταση, η λύση ‘κληρονομεί’ όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες του ασθενή που χρειάζεται μέσω μία λίστα εργασιών DICOM. Αυτό βοηθάει στην αποφυγή διπλών και λάθος καταχωρήσεων. Επιπλέον, αυτή η προσέγγιση διασφαλίζει μία ομαλή ροή εργασίας και επιταχύνει τις προετοιμασίες για την εξέταση.
Μετά την εξέταση, οι εικόνες μεταφέρονται αυτόματα ή χειροκίνητα σε μορφή DICOM στο σύστημα διαχείρισης εικόνων (PACS). Η χρόνια εμπειρία της VISUS στο πρότυπο επικοινωνίας DICOM είναι η βάση για αυτό. Η VISUS μπορεί να ενσωματώσει όλο τον ιατρικό απεικονιστικό εξοπλισμό όλων των γνωστών κατασκευαστών της αγοράς. Οι πηγές εικόνας που δεν έχουν κοινή διεπαφή DICOM ψηφιοποιούνται μέσω frame grabber (αναλογικός σε ψηφιακό σήμα μετατροπέας).

Βελτιστοποιημένη επεξεργασία εικόνας

Για την μετεγχειρητική επεξεργασία εικόνας, ένας ενσωματωμένος σταθμός επεξεργασίας βίντεο, με δυνατότητα εξαγωγής του βίντεο είναι διαθέσιμος για τους ιατρούς. Για μεταγενέστερη επεξεργασία, οι ακολουθίες βίντεο μπορούν να μεταφερθούν σε μία αποκλειστική λύση επεξεργασίας βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης δημιουργεί, εκτενή αρχεία για λόγους διδασκαλίας ή για δημοσίευση.

Ευέλικτη αρχειοθέτηση, γρήγορη πρόσβαση

Η αρχειοθέτηση των εικόνων και των διαγνώσεων γίνετε με έναν ευέλικτο τρόπο, προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Τα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν online, στο Storage Area Network (SAN), σε κοινόχρηστους σκληρούς δίσκους του συστήματος στο δίκτυο ( Network Attached Storage, NAS), ή απευθείας σε ένα σύστημα σκληρών δίσκων (RAID). Η αποθήκευση offline γίνετε με δίσκους DVD, BluRay, ή με μαγνητικές κασέτες που τις χειρίζονται χειροκίνητα ή με ρομπότ. Πριν γίνει η αρχειοθέτηση των ιατρικών εικόνων, ενημερώνετε το κεντρικό σύστημα πληροφοριών.
Το JiveX Storage Service για PACS (SSP) παρέχει μία επιπλέον επιλογή για μακροχρόνια αρχειοθέτηση. Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει στον πελάτη να αποθηκεύει τα δεδομένα του, σε ένα εξωτερικό αρχείο που λειτουργείται από ένα πάροχο υπηρεσιών. Αυτού του τύπου η αποθήκευση δεδομένων, δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να μην κάνει επενδύσεις και να δεσμεύει το κεφάλαιο. Το κόστος μπορεί να προγραμματιστεί, καθώς δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα διοίκησης και συντήρησης.
Όποια τεχνολογία αρχειοθέτησης επιλέξει ο χρήστης, οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες να έχουν πρόσβαση σε όλες τις εικόνες οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε στο νοσοκομείο.

Διαβάστηκε 2318 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « JiveX Sonography JiveX ECG »

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

VISUS GmbH

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.