JiveX Sonography

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η υπερηχοτομογραφία είναι μία από τις τεχνικές απεικόνισης που χρησιμοποιούνται στην ιατρική. Λόγω του γεγονότος ότι οι υπερηχοτομογράφοι είναι ψηφιακοί μπορούν να ενσωματωθούν στο σύστημα διαχείρισης εικόνας. Ωστόσο, για αυτόν τον σκοπό οι υπερηχοτομογράφοι πρέπει να ‘κληρονομήσουν’ τα δεδομένα του ασθενούς από το πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου, αλλά και να προωθήσουν τις εικόνες που έβγαλαν στο σύστημα διαχείρισης εικόνας (PACS). Αφού μεταφερθούν στο PACS, οι εικόνες είναι άμεσα διαθέσιμες σε κάθε σταθμό εργασίας στο δίκτυο. Αυτό επιτρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις δυνατότητες της ψηφιοποίησης: απρόσκοπτη ροή εργασίας, μείωση του κόστους, μείωση του χρόνου αναζήτησης και ανάκτησης δεδομένων, βελτιωμένη φροντίδα για τον ασθενή, μείωση χρόνου παραμονής στο νοσοκομείο του ασθενούς.


Ενσωμάτωση όλων των υπερήχων JiveX Sonography 2 05

Το JiveX έχει τη δυνατότητα να ενσωματώνει όλους τους υπερηχοτομογράφους σε μία περιεκτική λύση, καθώς το επικοινωνιακό πρότυπο DICOM παρέχει τη βάση για αυτό. Επιτρέπει την ενσωμάτωση των εικόνων στο PACS. Πηγές εικόνων που δεν έχουν μία κοινή διεπαφή DICOM ψηφιοποιούνται μέσω frame grabbers και εν συνεχεία μετατρέπονται σε DICOM. Για να υπάρξει επαρκής και ομαλή ροή εργασίας, το JiveX Sonography ‘κληρονομεί’ όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα πριν την εξέταση, από το κεντρικό σύστημα μέσω μίας λίστας εργασιών DICOM.
Αυτή η διεργασία μας βοηθά στις αποφυγή των διπλών και λάθος καταχωρήσεων και επιταχύνει την προετοιμασία της εξέτασης. Επιπροσθέτως το JiveX από μόνο του είναι ικανό να δημιουργήσει μία λίστα εργασιών μέσω ενός συνδέσμου με το HIS (Hospital Information System).

Ενσωματωμένη διάγνωση και καταγραφή

Για τη διάγνωση οι ιατροί έχουν στη διάθεση τους μία πληθώρα επιλογών για μετεπεξεργασία : μπορεί να μετρήσει π.χ. αποστάσεις μεταξύ των ανατομικών δομών και των διαστάσεών τους απευθείας στην εικόνα. Διευρύνσεις συγκεκριμένων περιοχών στην εικόνα, τον βοηθά στο διαγνωστικό του έργο. Η επικοινωνία με διαφορετικούς τομείς διασφαλίζετε με την εισαγωγή σχολιασμών. Αυτό επιτρέπει στον ιατρό που κάνει τη διάγνωση να στείλει γρήγορα σημαντικές πληροφορίες στον ιατρό που είναι αρμόδιος για την αγωγή του ασθενή και με αυτόν τον τρόπο βελτιώνετε η ιατρική φροντίδα προς τον ασθενή.
Για την επεξεργασία του βίντεο, ένας ενσωματωμένος σταθμός επεξεργασίας βίντεο, με δυνατότητα εξαγωγής του βίντεο είναι διαθέσιμος για τους ιατρούς. Για μεταγενέστερη επεξεργασία, οι ακολουθίες βίντεο μπορούν να μεταφερθούν σε μία αποκλειστική λύση επεξεργασίας βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης δημιουργεί, εκτενή αρχεία για λόγους διδασκαλίας ή για δημοσίευση. Συνεπώς, ο χρήστης μπορεί να μετατρέψει τις επιλεγμένες εικόνες σε οποιαδήποτε φόρμα θέλει, ή απλώς να τις εκτυπώσει.

Ευέλικτη αρχειοθέτηση, γρήγορη πρόσβαση

Η αρχειοθέτηση των εικόνων και των διαγνώσεων γίνετε με έναν ευέλικτο τρόπο, προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Τα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν online, στο Storage Area Network (SAN), σε κοινόχρηστους σκληρούς δίσκους του συστήματος στο δίκτυο ( Network Attached Storage, NAS), ή απευθείας σε ένα σύστημα σκληρών δίσκων (RAID). Η αποθήκευση offline γίνετε με δίσκους DVD, BluRay, ή με μαγνητικές κασέτες που τις χειρίζονται χειροκίνητα ή με ρομπότ. Πριν γίνει η αρχειοθέτηση των ιατρικών εικόνων, ενημερώνετε το κεντρικό σύστημα πληροφοριών.
Το JiveX Storage Service για PACS (SSP) παρέχει μία επιπλέον επιλογή για μακροχρόνια αρχειοθέτηση. Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει στον πελάτη να αποθηκεύει τα δεδομένα του, σε ένα εξωτερικό αρχείο που λειτουργείται από ένα πάροχο υπηρεσιών. Αυτού του τύπου η αποθήκευση δεδομένων, δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να μην κάνει επενδύσεις και να δεσμεύει το κεφάλαιο. Το κόστος μπορεί να προγραμματιστεί, καθώς δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα διοίκησης και συντήρησης.

Διαβάστηκε 2226 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « JiveX Radiotherapy JiveX Endoscopy »

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

VISUS GmbH

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.