JiveX Radiotherapy

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η διαχείριση εικόνας σε ένα μεγάλο σύστημα, απαιτεί συνεπή υποστήριξη των διεργασιών της εικόνας και του απεικονιστικού εξοπλισμού εκτός της ακτινοθεραπείας. Οι απαιτήσεις περιλαμβάνουν αρχειοθέτηση και παρουσίαση των δεδομένων της ακτινοθεραπείας. Τα δεδομένα αυτά πρέπει να είναι διαθέσιμα και αρχειοθετημένα, λόγω των επικείμενων επισκέψεων του ασθενή τα επόμενα χρόνια.


Βελτιστοποίηση της φροντίδας του ασθενήJiveX Radiotherapy 05

Το JiveX Radiotherapy επιτρέπει απεικονίσεις σε συμμόρφωση με το DICOM RT πρότυπο. Το σύστημα είναι ικανό να παρουσιάζει δεδομένα RT από όλο τον απεικονιστικό εξοπλισμό που υπάρχει στην αγορά, αλλά και να κάνει αρχειοθέτηση ακτινοθεραπειών. Εκτός από το σχέδιο θεραπείας (RT Plan), τα δεδομένα τις δόσης ακτινοβολίας (RT Dose) και τα δεδομένα δομής των οργάνων (RT Struct), είναι το βασικό συστατικό της καταγραφής. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να φορτώνει και να απεικονίζει τα δεδομένα της εκτιμώμενης δόσης έκθεσης στην ακτινοβολία, καθώς και το περίγραμμα των οργάνων. Επιπροσθέτως, το εύρος της εντάσεως της ακτινοβολίας μπορεί να συγκριθεί. Η οπτικοποίηση της απαιτούμενης κατανεμημένης δόσης σε καθορισμένα τμήματα του σώματος του ασθενούς μπορεί να ρυθμιστεί, και δουλεύει μαζί με το DICOM output από λογισμικό διαφόρων κατασκευαστών. Το σύστημα διασφαλίζει γρήγορη και αποτελεσματική θέαση και διανομή των κύριων πληροφοριών της ακτινοθεραπείας. Λόγω του γεγονότος ότι η πληροφορία από τις διεργασίες των εικόνων μπορεί να ανακτηθεί σε ένα μόνο σύστημα, η διαγνωστική ακρίβεια στις επερχόμενες εξετάσεις του ασθενούς αυξάνεται σημαντικά.

Ευέλικτη αρχειοθέτηση, γρήγορη πρόσβαση SC LB Radiology img3 27

Η αρχειοθέτηση των εικόνων και των διαγνώσεων γίνετε με έναν ευέλικτο τρόπο, προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Τα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν online, στο Storage Area Network (SAN), σε κοινόχρηστους σκληρούς δίσκους του συστήματος στο δίκτυο ( Network Attached Storage, NAS), ή απευθείας σε ένα σύστημα σκληρών δίσκων (RAID). Η αποθήκευση offline γίνετε με δίσκους DVD, BluRay, ή με μαγνητικές κασέτες που τις χειρίζονται χειροκίνητα ή με ρομπότ. Πριν γίνει η αρχειοθέτηση των ιατρικών εικόνων, ενημερώνετε το κεντρικό σύστημα πληροφοριών.

Το JiveX Storage Service για PACS (SSP) παρέχει μία επιπλέον επιλογή για μακροχρόνια αρχειοθέτηση. Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει στον πελάτη να αποθηκεύει τα δεδομένα του, σε ένα εξωτερικό αρχείο που λειτουργείται από ένα πάροχο υπηρεσιών. Αυτού του τύπου η αποθήκευση δεδομένων, δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να μην κάνει επενδύσεις και να δεσμεύει το κεφάλαιο. Το κόστος μπορεί να προγραμματιστεί, καθώς δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα διοίκησης και συντήρησης.

Διαβάστηκε 2207 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « JiveX Orthopedics JiveX Sonography »

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

VISUS GmbH

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.