JiveX Orthopedics

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

SC LB Orthopedics img1 27Ο Τομέας των ορθοπεδικών έχει βιώσει μία σημαντική αλλαγή εδώ και κάποιο καιρό : μόλις πριν λίγα χρόνια, οι ιατροί σχεδίαζαν τις επεμβάσεις τους και τα εμφυτεύματα με περίγραμμα προτύπων τοποθετημένα πάνω σε ακτινολογικό φιλμ, η ψηφιακή τεχνολογία επίσης ραγδαία εισάγεται σε αυτή την αρχή. Αυτό οδηγεί σε μία παγκόσμια αλλαγή, με τις αλλαγές να λαμβάνουν μέρος στη συνήθης διαδικασίες. Σαν συνέπεια, δεν γίνετε μόνο η δουλειά ευκολότερη για τους ορθοπεδικούς, αλλά βελτιώνεται και η ποιότητα της ιατρικής φροντίδας των ασθενών από τον σχεδιασμό στην επέμβαση και στη μετεγχειρητική θεραπεία.
Αποτελεσματική διάγνωση χάρις στη IT υποστήριξη.

Για τη διάγνωση, οι ορθοπεδικοί χρησιμοποιούν ακτινογραφικές εικόνες από ένα εύρος ιατρικού απεικονιστικού εξοπλισμού. Αρκετά συχνά, εικόνες από CD, ή εικόνες σκαναρισμένες από συμβατικές εικόνες, ενσωματώνονται στη σχεδίαση των επεμβάσεων. Για να επιτευχθεί μία ομαλή ροή εργασίας, η διαθεσιμότητα όλων αυτών των εικόνων στα PACS είναι απαραίτητη.
Το λογισμικό, διευκολύνει τη δουλειά των ορθοπεδικών όσο αφορά τη διαδικασία της διάγνωσης. Τα βήματα εργασίας έχουν αυτοματοποιηθεί από τα εξειδικευμένα ‘hanging protocols’ και διασφαλίζουν γρήγορη και αποδοτική διάγνωση. Αυτά έχουν προγραμματιστεί με βάση τη τεχνογνωσία ειδικών ιατρών. Ωστόσο, τα ‘hanging protocol’ μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του εκάστοτε ιατρού.

Υπολογιστική υποστήριξη για σχεδίαση επέμβασης

Για την συνεπή υλοποίηση της ροής εργασίας μίας ψηφιακής εικόνας, μία σημαντική απαίτηση είναι η διαθεσιμότητα της εικόνας σε ψηφιακή μορφή, οπουδήποτε στο νοσοκομείο, και με έναν τρόπο που να είναι προσαρμοσμένος στις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Το JiveX είναι σχεδιασμένο να υποστηρίζει τους ορθοπεδικούς στον προεγχειρητικό σχεδιασμό. Ενσωματωμένο ειδικό λογισμικό διευκολύνει αυτή τη διαδικασία. Το λογισμικό περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα χαρακτηριστικά, ψηφιακά πρότυπα και λειτουργίες μέτρησης ορθοπεδικών.
Το ολικό σχέδιο επέμβασης, που στηρίζετε σε αυτά τα εργαλεία, μπορεί να αποθηκευτεί με όλες τις σημειώσεις και να ανακτήσει οποιαδήποτε στιγμή δεδομένα από τη τροποποίηση. Για τις μεταγενέστερες εργασίες στο χειρουργείο, ο ορθοπεδικός μπορεί να επιλέξει μία σειρά φωτογραφιών και να τις σώσει σε ένα φάκελο. Η σειρά εικόνων τότε απεικονίζετε κατά τη διάρκεια της επέμβασης ακριβώς με τον τρόπο που είχε καθοριστεί προεγχειρητικά από τον ιατρό. Φυσικά, όλες οι άλλες εξετάσεις είναι προσβάσιμες από τα PACS.

Διαχείριση εικόνας στο χειρουργείο SC LB Orthopedics img2 27

Στο χειρουργείο του ορθοπεδικού, γίνετε ανάκτηση εικόνων από ένα εύρος πηγών: ενδοσκοπικές εικόνες ή εικόνες υπερήχων, εικόνες από ακτινολογικές συσκευές, ή βίντεο από το χειρουργείο. Όλες αυτές οι διαφορετικές απεικονίσεις μπορούν να ενσωματωθούν επιλεκτικά ή διεξοδικά μέσα στα PACS και είναι διαθέσιμες για ανάκτηση από αυτή τη στιγμή και μετά, από οπουδήποτε στο νοσοκομείο.
Για μετεγχειρητική επεξεργασία εικόνας, το JiveX προσφέρει στους ιατρούς ένα ενσωματωμένο σταθμό εργασίας επεξεργασίας βίντεο, με δυνατότητα εξαγωγής του βίντεο. Για μεταγενέστερη επεξεργασία, υπάρχει η επιλογή της μεταφοράς του βίντεο μέσω δικτύου σε δεσμευμένες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει τη δημιουργία και εκτενή ενσωμάτωση αρχείων, για χρήση στη διδασκαλία ή για δημοσίευση, στη ροή εργασίας.

Ευέλικτη αρχειοθέτηση και διανομή εικόνας

Η αρχειοθέτηση εικόνων και διαγνώσεων γίνετε με έναν ευέλικτο τρόπο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Μόλις αποθηκευτούν στα PACS, οι εικόνες και οι διαγνώσεις είναι διαθέσιμα στους εξουσιοδοτημένους χρήστες, σε όλο το νοσοκομείο. Αυτό διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών τμημάτων του νοσοκομείου και διασφαλίζει τη βέλτιστη φροντίδα του ασθενούς.
Ακόμα και οι μετεγχειρητικοί έλεγχοι πλέον δεν είναι πρόβλημα, καθώς οι εικόνες που ανακτήθηκαν κατά την επέμβαση, είναι διαθέσιμες σε όλους τους ακτινολόγους και ορθοπεδικούς από τα PACS. Αυτό πληροί μία βασική απαίτηση για ακριβή αξιολόγηση για μετεγχειρητικούς ελέγχους.

Διαβάστηκε 1959 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « JiveX Cardiology JiveX Radiotherapy »

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

VISUS GmbH

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.