Προϊόντα JiveX PACS II

jivex products

JiveX - Το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης ιατρικών εικόνων για όλους τους τομείς της Ιατρικής
Στη σύγχρονη εποχή των κεντρικοποιημένων διαγνωστικων εργαστηρίων με σκοπό την συμπίεση των δαπανών, υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη σε σχεδίαση λύσεων PACS, οι οποίες ενσωματώνονται στη ροή εργασιών του κέντρου ή του νοσοκομείου, παρέχοντας μια πλήρη πλατφόρμα διαχείρισης ιατρικών εικόνων. Είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε να επιτευχθεί ενσωμάτωση όλων των διαγνωστικών εργασιών σε ένα ομοιόμορφο αρχείο ασθενών. Αυτή η πρακτική αφ’ ενός συμβάλλει στην μείωση των χρόνων προβολής των εξετάσεων και διάγνωσης, αφετέρου βελτιώνει την ποιότητα υπηρεσιών των ασθενών μέσω της βελτιστοποιημένης επικοινωνίας των συστημάτων.
Το JiveX δύναται να υλοποιήσει αυτές τις λύσεις, με βάση τις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις των αντίστοιχων τομέων και ειδικοτήτων της Ιατρικής. Ο βασικός στόχος είναι να καταστήσει διαθέσιμες όλες τις βασικές εφαρμογές σε κάθε θέση εργασίας ενός οργανισμού, στηριζόμενο σε μια ενοποιημένη πλατφόρμα σύγχρονων τεχνολογιών Web. Αυτή η πλατφόρμα λαμβάνει μέριμνα για όλη τη διαχείριση των ιατρικών εικόνων, από τη λήψη και την ασφαλή μεταφορά ως την διανομή των διαγνώσεων, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής επισκόπησης και της αρχειοθέτησης.
Οι νοσοκομειακές μονάδες γίνονται όλο και μεγαλύτερες στον σημερινό τομέα της υγείας. Ως μονάδα δεν εννοούμε πλέον μεμονωμένα νοσοκομεία αλλά ολόκληρες ομάδες από Ιατρικά Κέντρα και τμήματα που μπορούν να συνεργαστούν με αποτέλεσμα τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις σχετικά με την διανομή και την αρχειοθέτηση ιατρικών εικόνων. Το JiveX υιοθετεί αυτή την προσέγγιση προσφέροντας λύσεις Enterprise PACS, οι οποίες ενσωματώνουν εξωτερικούς κλινικούς συνεργάτες, όπως γενικούς ιατρούς, νοσοκομεία και εξειδικευμένες κλινικές. Εισάγοντας τους στην ροή εργασιών της μονάδας, όλα τα επιμέρους τμήματα επωφελούνται της γρήγορης επικοινωνίας και των ταχύτατα διαθέσιμων αποτελεσμάτων.
Η σύγχρονη διαχείριση ιατρικών εικόνων στην υγειονομική περίθαλψη απαιτεί την νομική κάλυψη των διαγνώσεων, την ενσωμάτωση των αναφορών και των εκθέσεων καθώς και την ενοποίηση των διαδικασιών. Το JiveX ακολουθεί αυτή την προσέγγιση με συνέπεια. Η ομάδα εφαρμογών JiveX αποτελείται από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από λύσεις PACS για διάφορα τμήματα και ειδικότητες της Ιατρικής, μέχρι δια-τμηματικά συστήματα Enterprise PACS τα οποία περιλαμβάνουν εφαρμογές Τηλε-Ακτινολογίας και σύνθετες εγκαταστάσεις πολλαπλών σημείων και data centers. Επιπλέον το JiveX προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των Γενικών Ιατρών και των μικρών Ιατρικών Κέντρων.
Το JiveX χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα επεξεργασίας των ιατρικών δεδομένων και δύναται να ενσωματωθεί απροβλημάτιστα στην ήδη υπάρχουσα υποδομή, χάρη στις ευέλικτες διεπαφές του. Λόγω της αρθρωτής ανάπτυξής του και της σύγχρονης κατανεμημένης αρχιτεκτονικής που χρησιμοποιεί, μπορεί να επεκταθεί απροβλημάτιστα καλύπτοντας κάθε νέα απαίτηση. Οι διάφορες παραλλαγές λογισμικού εξυπηρετητών και επεκτάσεων που διαθέτει καθώς και το επεκτάσιμο τερματικό λογισμικό του, παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ιατρικών εικόνων που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Χάρη στην DICOM συμβατότητα, το σύστημα JiveX είναι ανεξάρτητο από κατασκευαστές ιατρικού εξοπλισμού. Υποστηρίζει το σύνολο του ιατρικού εξοπλισμού που ακολουθεί τις διεθνείς νόρμες και διευκολύνει την συντήρηση των συστημάτων μέσω της κεντρικοποιημένης διαχείρισης.

Εξατομίκευση και αποτελεσματικότητα Λόγω της ολοκληρωμένης δομής, κάθε σύστημα JiveX έχει την δυνατότητα να επεκταθεί με εφαρμογές προβολής εικόνων, ανεξάρτητα…
Η ευέλικτη αποθήκευση του JiveXΗ αρχειοθέτηση είναι σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για PACS ή Mini-PACS…
JiveX – ανοιχτό και ασφαλέςΤα κύρια πλεονεκτήματα του JiveX είναι βασισμένα στην βέλτιστη υποστήριξη και στην απλοποίηση όλης της ροής…
JiveX – ευέλικτο και ανεξάρτητο Ο JiveX PACS server διασυνδέεται με τον απεικονιστικό εξοπλισμό μέσω των JiveX Modality Gateway δομοστοιχείων…
Εξατομικευμένη Επικοινωνία και Δικτύωση Εξοπλισμός όπως CT, MRI, Ψηφιακά Συστήματα Ακτινογραφίας CR αλλά και πηγές Βίντεο όπως Ενδοσκόπια και Αναλογικοί…

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

VISUS GmbH

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.