Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 16:41

Εγκατάσταση JiveX PACS στο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο BioAnalysis

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης ιατρικών δεδομένων JiveXPACS, στο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο BioANALYSISστην Πάτρα.

Στο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο BioANALYSISεγκαταστάθηκε serverroomκαι εξοπλισμός ο οποίος επιτρέπει την απρόσκοπτη λειτουργία του κέντρου και την διανομή των ιατρικών εικόνων σε όλους τους σταθμούς εργασίας και το ιατρικό προσωπικό κατά τα πρότυπα του ISO27001.

Το ιατρικό προσωπικό χάρη στις νέες δυνατότητες Τηλεακτινολογίας που προσφέρει το σύστημα JiveXPACS, διαχειρίζεται ταχύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια τον όγκο των εξετάσεων, τόσο τοπικά εντός του Ιατρικού Κέντρου όσο και απομακρυσμένα, μέσω ασφαλούς σύνδεσης διαδικτύου.

Οι ασθενείς έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποκτούν πρόσβαση στις εξετάσεις τους απομακρυσμένα, μέσω ασφαλούς σύνδεσης διαδικτύου χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία τους στο Ιατρικό Κέντρο για την παραλαβή των ιατρικών εικόνων.

Επιπλέον το σύστημα διαχείρισης Ιατρικών δεδομένων JiveXPACS, διασυνδέθηκε με το υπάρχων σύστημα διαχείρισης μικροβιολογικών εξετάσεων, ώστε όλα τα δεδομένα των ασθενών να καταχωρούνται αυτόματα και να είναι δυνατή η ανάκτησή του πλήρους φακέλου ασθενούς, σε βάθος χρόνου με ταχύτητα και ασφάλεια.

Διαβάστηκε 1978 φορές

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

noah banner site

Ολοκληρωμένη λύση τηλεϊατρικής με παγκόσμια κάλυψη.

epokratis banner site

Online προσωπικός φάκελος ασθενούς με άμεση πρόσβαση σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Εισαγωγή στην πλατφόρμα τηλεϊατρικής της TMA.

Πιστοποίηση της πλατφόρμας υπηρεσιών Τηλεϊατρικής της TMA απο την Inmarsat.

tma logo

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.