Φορητές λυχνίες POSKOM

poskom head

Η μεγάλη γκάμα φορητών λυχνιών της POSKOM μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη για ακτινοβόληση στο χώρο του ασθενούς. Οι λυχνίες της POSKOM είναι ελαφριές, με μεγάλο εύρος συχνοτήτων και στοιχείων ακτινοβόλησης. Όλες οι λυχνίες είναι κατασκευασμένες απο ανθεκτικά υλικά και προορίζονται για σκληρή χρήση.

Συνοδεύονται απο εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας δύο ετών και διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά μιας εργαστηριακής σταθερής λυχνίας ακτινοβόλησης. Το πιστοποιητικό ISO που συνοδεύει κάθε φορητή λυχνία της POSKOM αποδεικνύει την συμμόρφωση των μοντέλων με τις πιο πρόσφατες διεθνείς απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.

Ο εργονομικός και μοντέρνος σχεδιασμός τους, καθώς και η ποιότητα απεικόνισης των ιατρικών εικόνων, αναδεικνύει τις φορητές λυχνίες της POSKOM σε ένα πολύτιμο συνεργάτη στον τομέα της απεικονιστικής ιατρικής.

poskom models

Τώρα υπάρχει η δυνατότητα μεγαλύτερης απόδοσης με επιπλέον χαρακτηριστικά και αναβαθμισμένο λογισμικό. Οι πρώτες λυχνίες με ενσωματομένη μπαταρία θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σας εξαφανίζοντας τα…
Οι φορητές λυχνίες της σειράς PXP της POSKOM είναι τα πιο συμπαγή και ελαφριά φορητά συστήματα ακτινοβόλησης με μεγάλες δυνατότητες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικό…

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

POSKOM

POSKOM logo

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.