Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 11:25

HeartSine® samaritan® PAD 300P

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απινιδωτής δημόσιας πρόσβασης
samaritan pad 1Το samaritan® PAD της HeartSine®, ο δημόσιας πρόσβασης Απινιδωτής (ή αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής) είναι μια εύκολη στη χρήση ιατρική συσκευή ειδικά σχεδιασμένη για δημόσια πρόσβαση και για τη διάσωση από την ξαφνική καρδιακή ανακοπή.
Το samaritan® PAD της HeartSine®, σας καθοδηγεί οπτικά και ευδιάκριτα με τις σαφείς οδηγίες – αρχίζοντας από τον «ενήλικο ασθενή» εάν είναι εξοπλισμένο για ενήλικο Pad-Pak™, και το «παιδί ασθενή» εάν εξοπλίζεται από pediatric-pak™. Άλλες υπαγορεύσεις καθοδηγούν τους χρήστες σε όλη τη διαδικασία διάσωσης , υπενθυμίζοντας στους χρήστες να «καλέσουν για ιατρική βοήθεια». Έπειτα το σύστημα καθοδηγεί τον χρήστη μέσω της εφαρμογής των pad να προκαλέσει σοκ εάν είναι απαραίτητο.
Τα Electrode pads περιλαμβάνονται σε ένα καινοτόμο Pad-Pak™ ή σε ένα Pediatric-Pak™ τα οποία είναι προσιτά με το τράβηγμα μιας πράσινης ταμπελίτσας.

samaritan pad 8Των ενηλίκων το (γκρι) Pad-Pak™ είναι για ασθενείς > 8 ετών & 55lbs. Το Pediatric-Pak™ (ροζ) είναι για ασθενείς 1-8 ετών & <55lbs. Κάθε νέα κασέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το νέο HeartSine® samaritan® PAD (Model 300P). Σημείωση: το Pediatric-Pak™ δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προηγούμενα μοντέλα.
Όταν τα ηλεκτρόδια εφαρμόζονται, το σύστημα αυτόματα αξιολογεί τον ασθενή εάν χρειάζεται σοκ. Εάν όχι, υπαγορεύεται στον διασώστη να ξεκινήσει την τεχνιτή αναπνοή.
Ηχητικές και οπτικές υπαγορεύσεις καθοδηγούν τον διασώστη όταν ακουμπάει και όταν δεν ακουμπάει τον ασθενή. Εάν καθοριστεί ότι χρειάζεται σοκ, το κουμπί του σοκ φωτίζει.
Ένας τόνος τεχνιτής αναπνοής και μια φωτιζόμενη εικόνα καθοδηγούν τον διασώστη στις θωρακικές μαλάξεις σύμφωνα με τις ERC 2005 οδηγίες – 100 μαλάξεις ανά λεπτό – για διαστήματα των 2 λεπτών.
Βασικά πλεονεκτήματα του HeartSine® samaritan® PAD

 • Ελαφρύ (2.4 lb./1.1 kg. ,με τη μπαταρία )
 • Η κασέτα Pad-Pak™ ή Pediatric-Pak™, είναι εύκολη στην εφαρμογή, περιέχει μπαταρίες και pads και έχει μόνο μια ημερομηνία λήξης.
 • Οι διακόπτες και τα pads είναι προσβάσιμα ακόμα και όταν ο HeartSine® samaritan® PAD είναι στη θήκη του
 • Εύχρηστο. Το σύστημα ενσωματώνει πολύ σαφείς ηχητικές και οπτικές οδηγίες.
 • 3 μεγάλα, εύκολα στη χρήση φωτεινά εικονίδια - “Attach pads”. “Μην ακουμπάτε τον ασθενή” και “ είναι ασφαλές να ακουμπήσετε τον ασθενή” για να διευκολύνει τη διαδικασία διάσωσης
 • Ενσωματωμένος μετρονόμος ο οποίος σας υποδεικνύει το ρυθμό παροχής τεχνητής αναπνοής για την ανάνηψη του ασθενή.
 • Τα περιστατικά καταγράφονται με τον χρόνο, την ημερομηνία, το ίχνος του ΗΚΓ τη διάρκεια , οι πληροφορίες παράδοσης του σοκ και τα διαστήματα για την τεχνική αναπνοή.
 • Τα 7 χρόνια εγγύησης αποδεικνύουν σαφώς την αξιοπιστία της συσκευής.
Διαβάστηκε 2702 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 13:09

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: HeartSine® PDU 400 »

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

HeartSine

 
    

Telefunken

Screenshot 6

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.