Mammoscan

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

MAMMOSCAN

mammoscan 300

• Χρησιμοποιεί την τεχνική απεικόνισης slot-scan, κατά την οποία μια λεπτή ακτίνα Χ ανίχνευσης διαπερνά το στήθος ενώ ένας ανιχνευτής multy-linear κινείται κάτω από αυτό.
• ΤΟ FFDM σύστημα με το καινοτόμο σχεδιασμό προσφέρει υψηλή απόδοση με χαμηλή δόση ακτινοβολίας.

Πλεονεκτήματα Χρήσης

Το MAMMOSCAN είναι ένα ψηφιακό σύστημα μαστογραφίας, με σκοπό την ψηφιακή απεικόνιση μαστού για διαγνωστικούς και προληπτικούς λόγους (δηλ. για την έγκαιρη ανίχνευση καρκίνου του μαστού).
Το MAMMOSCAN είναι σχεδιασμένο για χρήση στην κλινική πρακτική όπως ακριβώς μια αναλογική συσκευή μαστογραφίας.

Χαρακτηριστικά

• Ψηφιακός ανιχνευτής ακτίνων Χ με 54 microns μέγεθος pixel
• Χωρίς τη χρήση Αντιδιαχυτικού διαφράγματος το οποίο επιτρέπει την μείωση της δόσης στον ασθενή χωρίς απώλεια ποιότητας εικόνας.
• Υψηλός παράγοντας φορτίου της λυχνίας ακτίνων Χ, που παρέχει μακροπρόθεσμη σταθερή λειτουργία , υψηλή ρυθμοαπόδοση και αποδοτικές εξετάσεις των ασθενών.
• Ανθεκτικός και εργονομικός σχεδιασμός
• Αυξομειούμενο ύψος και με ρύθμιση περιστροφής του C-arm.
• Οθόνη αφής στον τερματικό σταθμό χειρισμού
• Δυο τύποι πιέστρων σταθερών διαστάσεων που χρησιμοποιούνται ανάλογα με το μέγεθος του στήθους.
• Ψηφιακή ένδειξη της δύναμης συμπίεσης του μαστού, του πάχους και της γωνίας προβολής.

Πλεονεκτήματα

Σε σύγκριση με τις ψηφιακές συσκευές μαστογραφίας βασισμένες στους επίπεδους ανιχνευτές , και άλλους τύπους ψηφιακής απεικόνισης, το ψηφιακό σύστημα μαστογραφίας ADANI MAMMOSCAN , παρέχει έναν σημαντικό αριθμό σαφών πλεονεκτημάτων που παρέχουν γρήγορη εξέταση με ελάχιστη δόση.

Υψηλή διακριτική ικανότητα
Το MAMMOSCAN παράγει ένα μέγεθος εικόνας 4096Χ5560 pixels με 22εκ. Χ 28εκ. οπτικού πεδίου, ένα μέγεθος pixel των 54 microns με 10 γραμμές / mm .

Υψηλή ανάλυση αντίθεσης: η υψηλή ανάλυση αντίθεσης μαζί με τη δυνατότητα διαχείρισης των εικόνων , καθιστά την ανίχνευση του καρκίνου του μαστού ακριβέστερη.
Χαμηλή δόση
Ο συνολικός χρόνος ανίχνευσης για πλάτος εικόνας 28 εκ. είναι λίγότερο από 6s, με έναν αποτελεσματικό χρόνο έκθεσης 0.4s. Η τεχνολογία ανίχνευσης ελαχιστοποιεί τη σκεδαζόμενη ακτινοβολία. Η γρήγορη εξέταση μπορεί να προτρέψει περισσότερες γυναίκες στη προληπτική μαστογραφία κατά τα συνιστώμενα διαστήματα, καθιστώντας κατά συνέπεια τις εγκαταστάσεις μαστογραφίας πιο αποδοτικές.
Υψηλή Ρυθμοαπόδοση
Η ισχυρή λυχνία ακτίνων Χ με έναν αποδοτικό απαγωγέα θερμότητας που παρέχουν υψηλό ρυθμό εργασίας σε μια απαιτητική κλινική πρακτική.
Ενισχυμένη επεξεργασία εικόνας: η προστατευμένη περιοχή ενσωματώνει τον τερματικό σταθμό του χειριστή. Το MAMMOSCAN είναι σχεδιασμένο με ανοιχτή αρχιτεκτονική για τη μεγαλύτερη συμβατότητα με τα υπάρχοντα δικτυακά περιβάλλοντα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: MammoExpress »

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

ADANI Systems

 
     

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την TUV AUSTRIA HELLAS σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2008, το πρότυπο EN ISO 13485:2003 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2008 No: 0108127TUV
En ISO 13485:2003 No: 0127012

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 8050660

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.