Σουίτες Διεπαφών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σουίτες Διεπαφών

Το κλειδί για ένα επιτυχημένο λογισμικό στην οφθαλμολογία είναι η συνδεσιμότητα και το εύρος των διεπαφών που υποστηρίζουν την επικοινωνία δεδομένων μεταξύ ετερογενών συστημάτων και εφαρμογών. Το περιβάλλον της σύγχρονης οφθαλμολογικής φροντίδας, χαρακτηρίζεται από πολλές ψηφιακές διαγνώσεις και από θεραπευτικά συστήματα που έχουν την ικανότητα να ανταλλάσουν δεδομένα με το EMR (Electronic Medical Record) ή το EcMR (Electronic connected Medical Record).

Σουίτες Διεπαφών

Τα συστήματα της IFA προσφέρουν την πιο περιεκτική EMR λύση παγκοσμίως, με την απρόσκοπτη ενσωμάτωση 400 και άνω μηχανημάτων και οφθαλμικών συσκευών στον ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο.
Στη βιομηχανία της οφθαλμολογίας, η διασύνδεση των μηχανημάτων είναι πολύ σημαντική : πάνω από το 70% των ευρημάτων γίνεται με τη βοήθεια των ιατρικών μηχανημάτων. Ένα σύστημα EMR πρέπει να είναι σε θέση να διασυνδεθεί με πάνω από 25 διαφορετικές κατηγορίες μηχανημάτων.
Οι μηχανικοί του λογισμικού της IFA, δημιούργησαν ένα λογισμικό που εστιάζει στην μετάδοση των δεδομένων των μηχανημάτων : το IFA Interface Suite.

interfacesuites

Connectivity Guarantee

Καθώς η συνδεσιμότητα είναι η βασική ανάγκη των χρηστών του EMR, η IFA Systems AG παρέχει την εγγύηση ότι όλες οι συσκευές που έχουν εισαχθεί στην οφθαλμολογική αγορά και έχουν λειτουργίες ανταλλαγής δεδομένων, μπορούν να συνδεθούν στο λογισμικό της IFA.
Η στενή συνεργασία με τις κατασκευάστριες εταιρίες, επιτρέπει στην IFA να αναπτύξει νέες διεπαφές για high-tech συστήματα.


HL7, DICOM, και IHE οφθαλμολογική φροντίδα

Η προτυποτποίηση είναι ο καλύτερος τρόπος προστασίας για επενδύσεις λογισμικού. Για αυτό τον λόγο η IFA προωθεί και υποστηρίζει όλα τα σχετικά πρότυπα όπως το HL7, DICOM, καθώς και πρότυπα αξιολόγησης όπως το IHE. Το Interface Suite της IFA είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για οφθαλμολογικές κλινικές με πολλά κέντρα.

Διαβάστηκε 1122 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εγγύηση της IFA Practice Management Software »

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

ifa Systems

ifa logo

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την TUV AUSTRIA HELLAS σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2008, το πρότυπο EN ISO 13485:2003 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2008 No: 0108127TUV
En ISO 13485:2003 No: 0127012

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 8050660

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.