Εγγύηση της IFA

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όλοι μας στην IFA είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα μας και για τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες. Αλλά είναι η σχέση μας με τους πελάτες που μας δίνει κίνητρο κάθε μέρα. Η επιτυχία των πελατών μας είναι και δική μας επιτυχία. Για αυτόν τον λόγο χτίζουμε μία πλατφόρμα εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, παρέχοντας τους την εγγύηση της IFA, μία εγγύηση που καμία άλλη εταιρεία στην αγορά δεν παρέχει.

 • Η Εγγύηση Συνδεσιμότητας, εγγυάται ότι όλα τα συστήματα και οι συσκευές συνδέονται με ένα συνεκτικό σύστημα ηλεκτρονικών ιατρικών αρχείων.
 • Η Εγγύηση Παραμετροποίησης, θέτει ως βασικές προτεραιότητες : το Return on Investment (ROI) και την αποτελεσματικότητα της ροής εργασίας.
 • Η Εγγύηση Ανταλλαγής Δεδομένων, εγγυάται την ανεξαρτησία των χρηστών που θέλουν να αλλάξουν το EMR σύστημα τους και θέλουν να κρατήσουν τη βάση δεδομένων των ασθενών τους.

Αυτές οι σημαντικές εγγυήσεις ενσωματώνονται και στο νομικό μας πλαίσιο.
Εγγύηση Συνδεσιμότητας
Ψηφιακές συσκευές, συστήματα διαχείρισης πελατών, νοσοκομειακά πληροφοριακά συστήματα και βάσεις δεδομένων των ασθενών, είναι στη ουσία απομονωμένα συστήματα πληροφοριών. Τη πλήρη δυναμική των πλεονεκτημάτων οποιουδήποτε οφθαλμολογικού συστήματος EMR την επιτυγχάνουμε όταν οι ποικίλες πηγές δεδομένων ενσωματώνονται πλήρως σε μία ενιαία λύση. Για αυτό τον λόγο η εγγύηση της διασυνδεσιμότητας χωρίς προβλήματα, είναι μία κρίσιμη αναγκαιότητα για τις σύγχρονες οφθαλμολογικές κλινικές.

Η IFA εγγυάται ότι όλες οι ψηφιακές, οφθαλμολογικές συσκευές που ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα θα ενσωματωθούν στο EMR, στο HIS και στα PMS προγράμματα.
Η IFA εγγυάται ότι όλοι οι χρήστες θα έχουν πλήρη ενσωμάτωση όλων των πρότυπων οφθαλμολογικών συσκευών, με προαπαιτούμενο τη συνεργασία όλων των εταιρειών των οφθαλμολογικών συσκευών.
Η IFA εγγυάται τη πλήρη υποστήριξη και εφαρμογή των διεθνών προτύπων, όπως έχουν καταγραφεί από την IHE (Integrating the Healthcare Enterprise).

Εγγύηση Παραμετροποίησης
Η 3η γενιά λύσεων EMR της IFA, υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος δυνατοτήτων παραμετροποίησης και εργαλείων που ενισχύουν την εισαγωγή δεδομένων, την πλοήγηση, τη βελτιστοποίηση της ροής εργασίας των κλινικών και βοηθούν στη γρήγορη εκμάθηση των χρηστών. Η διαδικασία παραμετροποίησης της IFA, είναι το κλειδί για την βελτίωση της διαχειριστικής αποτελεσματικότητας και του Return on Investment (ROI).
Για αυτό, η IFA εγγυάται ότι οι χρήστες είναι ανεξαρτητοποιημένοι από την υποστήριξη των κατασκευαστών σε ότι αφορά την παραμετροποίηση :

Η διαχείριση της παραμετροποίησης και της βασικής επεξεργασίας της ορολογίας των κωδικών που αντιστοιχούν σε διαγνώσεις μπορεί να γίνει από τον χρήστη. Περίπου 18.000 κωδικοί και όροι παρέχονται με τη βασική εγκατάσταση.
Το περιβάλλον εργασίας του χρήστη μπορεί να παραμετροποιηθεί χωρίς καμία ΙΤ γνώση. Ένα περιεκτικό εγχειρίδιο παρέχετε σε ψηφιακή μορφή.
Όλων των ειδών οι κωδικοί χρέωσης μπορούν να τροποποιηθούν από τον χρήστη σύμφωνα με την υποειδικότητα και τις τοπικές απαιτήσεις.
Γράμματα, διαγνώσεις και πρότυπα επισκόπησης μπορούν να οριστούν και να τροποποιηθούν από τον χρήστη, χωρίς να έχει γνώσεις ΙΤ. Ένα μεγάλο εύρος προτύπων παρέχεται με τη βασική εγκατάσταση.

Εγγύηση Ανταλλαγής Δεδομένων
Σε πολλές χώρες τα EMR συστήματα χρησιμοποιούνται εδώ και 20 χρόνια. Η στατιστική για τις χώρες που χρησιμοποιούν EMR συστήματα, δείχνει πώς τα πρώτα 3 χρόνια (περίπου) το 36% των οφθαλμολόγων έπρεπε να αλλάξει το σύστημα τους (η εταιρεία – πάροχος του προγράμματος έκλεισε, οι χρήστες δεν ήταν ευχαριστημένοι, κλπ.).
Για να εγγυηθεί η μελλοντική χρήση της βάσης δεδομένων των ασθενών όταν αλλάζει το EMR/EHR σύστημα, αναπτύχθηκε το πρότυπο CDE-EC (Clinical Data Exchange – Eye Care). Το πρότυπο αυτό επιτρέπει την μεταφορά δεδομένων από ένα σύστημα σε ένα άλλο, ανεξαρτήτου εταιρείας. Το πρότυπο αυτό βασίζετε στο επίσημο Γερμανικό πρότυπο HIT (ΒDT-A) και παρέχεται χωρίς κόστος βάσει του νομικού πλαισίου.

Διαβάστηκε 1104 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Quality Management / PRP Σουίτες Διεπαφών »

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

ifa Systems

ifa logo

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την TUV AUSTRIA HELLAS σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2008, το πρότυπο EN ISO 13485:2003 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2008 No: 0108127TUV
En ISO 13485:2003 No: 0127012

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 8050660

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.