Μακροπρόθεσμη Αποθήκευση Δεδομένων

fast logo motofast moto

 

 

Η Telematic Medical Applications είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Fast LTA σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Fast LTA παρέχει λύσεις μακροχρόνιας και ασφαλούς αποθήκευσης δεδομένων, προσφέροντας παράλληλα άμεση διαθεσιμότητα των αποθηκευμένων δεδομένων ανα πάσα στιγμή.

Τα προϊόντα Fast Cubes και Silent Cubes έχουν εγκατασταθεί σε νοσοκομεία και τράπεζες σε όλο τον κόσμο, όπου υπάρχει ανάγκη για αποθήκευση μεγάλου όγκου δεδομένων.

Το χαμηλό κόστος εγκατάστασης και συντήρησης, η απόλυτη ασφάλεια των αποθηκευμένων δεδομένων καθώς και η άμεση διαθεσιμότητά τους καθιστούν τις λύσεις της Fast LTA μονόδρομο σε θέματα μόνιμης αποθήκευσης δεδομένων.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα Data Archiving τα Fast Cubes και Silent Cubes έχουν πολύ χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης ανα terabyte διότι βασίζουν την αποθηκευτική τους ικανότητα σε σκληρούς δίσκους. Δύνανται να συνεργαστούν με οποιοδήποτε σύστημα και να ενσωματωθούν στην υπάρχουσα δικτυακή υποδομή. Κάθε κύβος καταναλώνει μόνο δυο Watt ενέργειας όταν βρίσκεται σε standby ενώ η λειτουργία τους είναι σχεδόν αθόρυβη.

Χάρη στην τεχνολογία WORM (Write Once Read Many) κάθε bit δεδομένων επαληθεύεται κατα την εγγραφή του στο σύστημα ενώ το σύνολο των αποθηκευμένων δεδομένων συνεχίζει να μένει ανέπαφο ακόμη και αν σταματήσει να λειτουργεί το 1/3 των δίσκων κάθε κύβου. Προς αποφυγή προβλημάτων που μπορεί να οφείλονται σε προβληματικές σειρές δίσκων, κάθε κύβος εξοπλίζεται με σκληρούς δίσκους τουλάχιστον 3 κατασκευαστών. Όταν προκύψει πρόβλημα με κάποιο δίσκο αυτόματα ειδοποιείται μέσω e-mail το τεχνικό τμημα της Telematic Medical Applications με σκοπό την ταχύτερη δυνατή αντικατάστασή του.

Με προσθήκη της άδειας χρήσης υπηρεσιών Compliance, το σύστημα δύναται να προσφέρει στους χρήστες προηγμένες επιλογές αποθήκευσης, όπως η αποθήκευση χωρίς δυνατότητα διαγραφής και η αποθήκευση διαφορετικών εκδόσεων αρχείων (versioning).

Σε κάθε κύβο ή συστοιχία κύβων υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ιδεατών μονάδων δίσκων οι οποίες μπορούν να αυξάνουν το μέγεθός τους ανάλογα με τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις κάθε φορά που ο όγκος των δεδομένων αυξάνει.

Πλεονεκτήματα

 • Χαμηλό κόστος εγκατάστασης
 • Χαμηλό κόστος συντήρησης
 • Απόλυτη ασφάλεια δεδομένων
 • Επεκτασιμότητα
 • Πλήρης παραμετροποίηση
 • Άμεση διαθεσιμότητα δεδομένων
 • Δυνατότητα δημιουργίας χρηστών με διαφορετικά δικαιώματα

Το Silect Cube System βρίσκει χρησιμότητα σε εταιρείες και οργανισμούς μεγαλύτερου μεγέθους με αυξημένες ανάγκες σε αποθηκευτικό χώρο. Το χαμηλό κόστος το καθιστά προσιτό ενώ…
Το Silect Cube Compact αποτελεί ιδανική λύση για εταιρείες και οργανισμούς μικρού και μεσαίου μεγέθους με περιορισμένες ανάγκες σε αποθηκευτικό χώρο. Το χαμηλό κόστος το…

Αντιπροσωπείες

 
     

 
     

ifa logo

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

 
     

FAST LTA

 
    

Γρήγορο Μενού

Αρχικη

Υπηρεσίες

Τηλεϊατρική

P.A.C.S.

Eye E.M.R.

Εξοπλισμός

Ασφάλεια

Επικοινωνια

Τελευταία Νέα

Τελευταία Προϊόντα

Ενημέρωση

Παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα, τα νέα μας και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των υπηρεσιών τηλεϊατρικής.

Πιστοποίηση ISO

Η TELEMATIC MEDICAL APPLICATIONS διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της (προϊόντα και υπηρεσίες). Πιστοποιήθηκε από την Qcert SAFE σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001: 2015, το πρότυπο EN ISO 13485:2016 και βρέθηκε σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8/1348/2004 περί τήρησης συστήματος αρχών και κατευθυντηρίων γραμμών για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

En ISO 9001:2015 No: 220121-1qcert

En ISO 13485:2016 No: TC-75378

Greek Ministirial Order No. 1348/2004 Report No: 3206 C06 20 12 01

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.